کد مطلب: 98012
 
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۰۴
غذاهای مختلفی در کشورها و فرهنگ های مختلف، هم وجود دارند که همه آن‌ها لزوماً‌ لذیذ نیستند و شاید باب میل باقی مردم جهان نباشند. برخی از آن‌ها شاید نه تنها لذیذ نباشند، بلکه شاید برای شما چندش آور هم باشند.
به گزارش ایران خبر، غذاهای مختلفی در کشورها و فرهنگ های مختلف، هم وجود دارند که همه آن‌ها لزوماً‌ لذیذ نیستند و شاید باب میل باقی مردم جهان نباشند. برخی از آن‌ها شاید نه تنها لذیذ نباشند، بلکه شاید برای شما چندش آور هم باشند. در کشورها و فرهنگ های مختلف، غذاهای مختلفی هم وجود دارند که همه آن‌ها لزوماً‌ لذیذ نیستند و شاید باب میل باقی مردم جهان نباشند. برخی از آن‌ها شاید نه تنها لذیذ نباشند، بلکه شاید برای شما چندش آور هم باشند. در ادامه با ما همراه باشید تا برخی از  غذاهای عجیب دنیا را به شما معرفی کنیم.
Escamole – مکزیک
Escamole در واقع تخم مورچه‌های بزرگی به نام Liometopum هستند و در مکزیک مصرف می‌شود. در برخی از انواع آشپزی مکزیکی، Escamoleها غذایی لذیذ محسوب می‌شوند و برخی آن را «خاویار حشرات» می‌دانند! برای جمع کردن این تخم ها، مردها باید حدود یک متر زمین را بکنند تا بتوانند به لانه‌ی آنها دسترسی پیدا کنند. بعضی از آن‌ها همراه خود فرد دیگری را دارند تا مورچه‌های روی بدن رو را با جرو سریع تمیز کند. برخی دیگر هم به بدن خود چربی گوشت می‌زنند تا مورچه ها نتوانند آن‌ها را گاز بگیرند. ناگفته نماند که گاز گرفتن این مورچه ها خیلی دردناک است.
سوپ خون خام – ویتنام
مطالب مرتبط:۱۰ غذای معروف ایتالیاییغذاهایی که رکورد گینس دارند!
بله! این غذا واقعی است و در ویتنام مصرف می‌شود. آن‌ها این غذا را با استفاده از خون خام اردک یا غاز (بعضی اوقات هم خوک) درست می‌کند و روی آن بادام زمینی و گیاهان دارویی مختلف می‌ریزند. این غذا یک صبحانه پر پروتئین برای مردم روستایی شمال ویتنام است، ولی خطر زیادی هم دارد،‌چراکه احتمال انتقال ویروس آنفولانزا پرندگان H5N1 در آن بسیار بالا است.
Witchetty Grub – استرالیا
این غذا بخشی از خانواده گوشتی استرالیا است و بخشی اساسی از غذا استرالیایی‌های ساکن صحرا بوده است. آن‌ها این غذا را یا به صورت خام می‌خورند که در این صورت مزه بادام می‌دهد. و یا اینکه آن را کمی می‌پزند که پوست آن کمی ترد می‌شود و درون هم شبیه به تخم مرغ خام می‌شود.

Sago Delight –  جنوب شرقی آسیا
این کرم‌ها وقتی خام خورده شوند نرم و خامه‌ای هستند و وقتی که آن‌ها را بپزیم شبیه به گوشت می‌شوند. آن‌ها این کرم‌ها را با ادویه‌های مخصوص خود می‌خورند.

Casu Marzu – ایتالیا
این غذا متعلق به ساردینیا، جزیره‌ای در ایتالیا است. بهترین توصیف از این غذا عجیب، پنیر حاصل از شیر گوسفند به همراه حشرات زنده است. بخش ترسناک تر این غذا این است که هرکدام از این حشرات شاید ۸ میلی‌متر طول داشته باشند ولی اگر مزاحم آن‌ها شوید می‌توانند تا ۱۵ سانتی متر خود را درازتر کنند!!

بالوت – فیلیپین
این غذا اردک جوانی است که در حال رشد در تخم است و آن را زنده و درون تخم آب‌پز می‌کنند. خوردن و پختن این غذا نه تنها بی رحمی زیادی می‌خواهد، بلکه دیدن آن هم اصلاً اشتها آور نیست. ولی با این‌حال این غذا محبوب است و در خیلی از خیابان‌های فیلیپین به فروش می‌رسد.

پای قورباغه – فرانسه، جنوب شرقی آسیا
در حقیقت سمت اتنهایی پا و پشت قورباغه را با روش‌های مختلف می‌پزند. ظاهر آن شاید شبیه به مرغ باشد، و طعم آن هم کمی با ماهی شباهت دارد.

قلب مار کبری – ویتنام
برای خوردن این غذا بدن مار زنده را جلوی شما میشکافند و قلب آن را خارج می‌کنند و قلبی که هنوز مشغول تپش است را داخلیک لیوان خون می‌اندازند تا شما بخورید!

سگ – کره، چین، ویتنام
سگ همیشه به عنوان دوست انسان بوده است و انسان ها رابطه عاطفی خوبی با این حیوان برقرار می‌کنند. تنها همین امر کافیست تا از خوردن آن لذت نبریم. اگرچه این روزها این غذا عجیب در کره مصرف زیادی ندارد، اما در ویتنام همچنان محبوب است و پولزیادی برای آن جابجا می‌شود. از همین رو،‌دزدیدن حیوانات خانگی در ویتنام رو به افزایش است.

ترشی تخم مرغ – انگلستان
همانطور که از نامش پیداست. ابتدا تخم مرغ را کاملاً‌ آب‌پز می‌کنند و سپس بعد از اینکه سرد شد آن را داخل ظرف سرکه قرار می‌دهند. سرکه وارد تمام تخم مرغ می‌شود و آن را کاملا شور می‌کند.