در مراسم افتتاح خط تولید دو خودروی جديد؛

شروط لاریجانی برای حمایت از خودروسازان

کد مطلب: 102550
 
تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۰۳
رئیس مجلس چهار شرط از جمله افزایش ایمنی خودروها را پیش زمینه حمایت مجلس از صنعت خودروسازی اعلام کرد.
 
به گزارش ایران خبر؛ علي لاريجاني علاوه بر افتتاح خط توليد اين دو محصول ايران خودرو از بخش هاي مختلف توليد و مرکز طراحي و توسعه محصولات جديد اين گروه صنعتي بازديد کرد و در جريان آخرين فعاليت ها و دستاوردهاي ايران خودرو قرار گرفت .
بنابراين گزارش ، دنا پلاس توربو مجهز به فناوري توربو است که اين سيستم باعث افزايش گشتاور و قدرت با حفظ نسبي مصرف سوخت مي شود و نتيجه آن سرعت و عملکرد مناسب خودرو در جاده است.همچنين محصول 207 صندوق دار اتوماتيک بر اساس تمايل مشتريان ايراني به خريد خودروهاي صندوق دار و گيربکس اتوماتيک بدون اتکا به پژو ؛ به عنوان يک خودرو خانواده طراحي شده است تا گامي جديد در افزايش رضايت مشتريان و حفظ سهم بازار برداشته شود.
در مراسم آغاز توليد اين دو خودرو جديد همچنين محمد شريعتمداري وزير صنعت ، معدن و تجارت ، رئيس و اعضاي کميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي و جمعي از مديران وزارت صنعت ، مديران عامل و مديران گروه صنعتي ايران خودرو حضور دارند.
افزایش ایمنی خودروها پیش شرط مجلس برای حمایت از صنعت خودروسازی 
رئیس مجلس شورای اسلامی حمایت بیشتر مجلس از صنعت خودروسازی را مشروط به ارتقای سطح ایمنی خودروهای تولیدی کرد.
علی لاریجانی پیش از ظهر امروز (شنبه 25 آذر) در مراسم رونمایی از محصولات جدید گروه صنعتی ایران خودرو با ابراز خرسندی از حضور در جمع کارکنان این واحد تولیدی بزرگ گفت: از مدت ها قبل علاقه مند بودم که از نزدیک تلاش های شما را ببینم، فعالیت های شرکت ایران خودرو با فراز و فرودهایی همراه بوده است و نگرانی هایی در مورد این شرکت وجود داشت، اما می بینم در شرایط بهتری قرار گرفته اید.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: آقای یکه زارع و مدیران ایران خودرو در جریان بازدید از خط های تولید این شرکت توضیحاتی در باره برنامه ها و مشکلات این شرکت بیان داشتند، در هر صورت باید فناوری های بهتر به خدمت گرفته شود و اینکه در این زمینه ها کار شده و ارتباطات درستی در این راستا صورت گرفته، بیانگر این است که میسر درست است.
وی ادامه داد: اینکه مدیریت این شرکت به نیروی انسانی و دردهای کارکنان شرکت توجه می کند، مخصوصاً در شرایطی که وضع اقتصادی کشور بسامان نیست، نکته خوبی است و مدیران باید دردمندانه مسائل کارمندان را دنبال کنند.
آقای لاریجانی با اشاره به صحبت های وزیر صنعت، معدن و تجارت درخصوص برنامه هایشان برای توسعه گفت: اگر موضوعاتی که بیان شد تحقق یابد نکته مثبتی است و کشور از مسیر رکود خارج می شود.

صادرکنندگان باید تکلیف خود را بدانند که از چه حمایت ها و پشتیبانی هایی برخوردارند
وی با تاکید بر لزوم تحول در صادرات تصریح کرد: صادرکنندگان باید تکلیف خود را بدانند که از چه حمایت ها و پشتیبانی هایی برخوردارند. در زمینه تولید محصولاتی که رقابت در آن وجود دارد باید تکلیف روشن و شفاف باشد.
رئیس قوه مقننه کشورمان ادامه داد: در حال حاضر میزان توقف برای سرمایه گذاری در ایران زیاد است و گاهی باعث می شود افراد از سرمایه گذاری منصرف شوند. این در حالی است که قانون رفع موانع تولید و برخی قوانین دیگر در مجلس برای تسهیل سرمایه گذاری مشخص شده و در برنامه ششم دریچه ای واحد برای سرمایه گذاری تعیین شده است که سرمایه گذار به یک جا مراجعه کند. اینکه به طور مثال یک نفر برای سرمایه گذاری دو تا سه سال باید دوندگی کند، باعث رکود می شود. در هر صورت تسهیل فضای کسب و کار مورد حمایت قرار می گیرد.
آقای لاریجانی گفت: اینکه آقای یکه زارع توقع حمایت از ایران خودرو را دارند، باید در این باره بگویم بنده به دلیل اینکه شرکت ایران خودرو، یک صنعت مادر است و تاثیرات زیادی روی بخش های مختلف دارد، حمایت می کنم، اما برای حمایت بیشتر شرط و شروطی داریم.
وی افزود: در کمیسیون صنایع و معادن مجلس افراد فعالی هستند که دیدگاه حمایتی دارند و آقای اکبریان رئیس کمیسیون صنایع نیز دیدگاه های حمایتی خود را بیان کردند.

افزایش ایمنی خودروها پیش شرط مجلس برای حمایت از صنعت خودروسازی
رئیس مجلس شورای اسلامی در تشریح شروط حمایت مجلس از صنعت خودروسازی گفت: اگر مدیران و کارگران ایران خودرو کیفیت خودروهای تولیدی را از نظر ایمنی بالا ببرند، حمایت می شوند. در جریان بازدیدم سوالاتی مطرح کردم و باید قبول کنیم برخی از محصولات ایمنی مطلوب را ندارند.
وی تصریح کرد: برای ما ارتقای ایمنی خودروها نکته بسیار مهمی است، چرا که جان مردم در تصادفات ناهنجار از هستی ساقط می شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هر کسی باید در حوزه تخصصی خود کار خود را انجام دهد، اینکه خودروسازان بگویند جاده ها وضعیت خوبی ندارند و مسئولان وزارت راه بگویند پلیس باید نظارت کند، قابل قبول نیست، چرا که هم پلیس باید با دوربین ها و اعمال روش های صحیح نظارت موثر داشته باشد و هم
مسئولان وزارت راه به ساخت جاده مناسب کمک کنند و خودروسازان نیز باید سطح ایمنی خودروهای تولیدی را بالا ببرند، چرا که 16 هزار کشته ناشی از تصادفات رانندگی و تعداد زیادی مجروح و معلول ناشی از تصادفات در سال واقعاً کم نیست. همچنین هزینه های زیادی نیز برای کشور ایجاد می کند.
آقای لاریجانی گفت: مدیران از نظر دینی، ملی و عقلی وظیفه دارند که سطح ایمنی تولید خودرو را بالا ببرند. به طور مثال وضعیت کیفی صندلی های خودروهای تولیدی خوب نیست و اگر شخصی بخواهد به مشهد مسافرت کند، با کمردرد مواجه می شود و باید هزینه پزشکی نیز متحمل شود.

خودروسازها باید برنامه ای درخصوص ارتقای کیفیت محصولات تولیدی داشته باشند
وی ادامه داد: مدیرعامل ایران خودرو و مدیران دیگر باید برنامه ای درخصوص ارتقای کیفیت محصولات تولیدی داشته باشند و همچنین می توانند در این راستا از تجربیات کشورهای موفق استفاده کنند.
رئیس قوه مقننه کشورمان اضافه کرد: می توان در صورت برنامه ریزی مناسب برای ارتقای کیفیت خودروهای تولیدی از صندوق توسعه ملی وام به خودروسازان داد، حتی وام های دیگر نیز برای آنان تامین شود، منتهی برنامه خودروسازان باید برای ارتقای سطح ایمنی معلوم باشد.
آقای لاریجانی گفت: در بخش تحقیق و توسعه، فعالیت هایی به راه افتاده است اما در تراز یک خودروسازی بزرگ نیست.
وی تصریح کرد: دانشجویان نخبه معمولا در دانشکده های فنی در داخل و خارج از کشور مشغول به تحصیل و جویای اشتغال هستند، بنابراین اگر خودروسازان آنان را در بخش های مختلف به کار بگیرند، شرایط پیشرفت فراهم خواهد شد، بنابراین باید از استعدادها و ظرفیت دانشگاه ها به صورت صحیحی استفاده شود، چرا که این موضوع باعث تسلط بر فناوری می شود.