خوردن فالوده برای سلامتی مفید است

19 دی 1396 ساعت 1:30

فالوده در رفع اسهال کمک کننده است، خصوصا اگر تخم ریحان یا تخم شربتی به فالوده اضافه شود، در تقویت معده و قطع اسهال قویتر عمل می کند.


به گزارش ایران خبر، فالوده یا پالوده از خوردنی‌های معروف ایرانی است.فالوده نوعی دسر ایرانی است که با قرار دادن رشته‌های باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه می‌شود.البته می توان در تهیه آن به جای شکر، از عسل، قند و نبات هم استفاده کرد.
در زمانهای قدیم در تهیه فالوده از روغن بادام، پسته و روغنهای حیوانی نیز استفاده می شده است.فالوده ارزش غذایی بالایی دارد و برای برخی ناراحتی های حلق و ریه به ویژه در فصول گرم سال مفید است.
فالوده در رفع اسهال کمک کننده است، خصوصا اگر تخم ریحان یا تخم شربتی به فالوده اضافه شود، در تقویت معده و قطع اسهال قویتر عمل می کند.
لبته باید توجه داشت که فالوده، دیر هضم است و مصرف مداوم آن می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در کبد و طحال شود، در نتیجه نباید مدام مصرف شود و بهتر است جهت پیشگیری، از نشاسته کمتری استفاده کرد.
توجه شود که مصرف فالوده در افرادیکه معده سرد و تر دارند، توصیه نمی شود. بهتر است جهت شیرین کردن فالوده در افراد سالمند یا سردمزاجان از عسل استفاده شود.


کد مطلب: 104019

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/104019/خوردن-فالوده-سلامتی-مفید

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir