کد مطلب: 104622
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۵:۴۰
نوشیدنیهای شیرین (چه دارای شکر یا شیرینکننده مصنوعی باشند) به نظر میرسد محرک التهابی است که به مغز آسیب میزند.
به گزارش
ایران خبر، نتایج مطالعهای که توسط دانشگاه بوستون انجام شد و در نشریه Stroke منتشر شد، نشان داد، افرادی که روزانه حداقل یک نوشیدنی شیرین شده با شیرینکنندههای مصنوعی را مصرف میکنند، در مقایسه با افرادی که از مصرف این نوشیدنیها پرهیز میکنند، تقریبا سه برابر احتمال بیشتری دارد طی یک دهه به بیماری آلزایمر مبتلا شوند. مصرف روزانه نوشیدنیهای شیرین معمولی یا رژیمیبا حجم مغز کوچکتر پیوند خورده است.
نوشیدنیهای شیرین (چه دارای شکر یا شیرینکننده مصنوعی باشند) به نظر میرسد محرک التهابی است که به مغز آسیب میزند. همچنین آنها ممکن است زمینهساز ابتلا به بیماریهایی مانند بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ شوند که خطر زوال عقل را افزایش میدهند.