درباره فواید و مضرات رب انار بیشتر بدانید

22 بهمن 1396 ساعت 2:55

طبع رب انار بسته به اناری که از آن تهیه می شود، متفاوت است. طبع رب انار شیرین و ملس، سرد مایل به اعتدال و طبع رب انار ترش، سرد و تر است. خاصیت ضد سرطان، تصفیه خون، تقویت سیستم قلبی عروقی، سیستم عصبی و دستگاه گوارش از خواص رب انار است.


به گزارش ایران خبر، رب انار در واقع آب انار جوشیده و غلیظ‌ شده است، بنابراین طبع آن همانند طبع اناری است که از دانه‌های آن برای گرفتن آب انار استفاده شده است. از رب انار به عنوان چاشنی در بسیاری از غذاهای ایرانی استفاده می‌شود؛ علاوه بر این همانند خواص انار از فواید درمانی بسیاری برای سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها برخوردار است. در ادامه با خواص درمانی، طبع رب انار، موارد احتیاطی و عوارض زیاده‌روی در مصرف آن آشنا شوید.
 
طبع رب انار چیست؟
 

 
لازم به ذکر است، مصرف رب انار ترش یا ملس یا شیرین بسته به ذائقه و تحمل معده هر فرد می‌تواند پیامدهای مختلفی داشته باشد و این موضوع به خوب و یا بد بودن رب انار بر نمی‌گردد.
خواص درمانی رب انار
  موارد احتیاطی و منع مصرف رب انار
 
با توجه به اینکه طبع رب انار سرد است، از این رو افراد دارای مزاج سرد بایستی از زیاده‌روی در مصرف آن خودداری کنند. همچنین خوردن زیاد رب انار باعث ضعیف شدن و ناراحتی‌های معده، گلو درد و ابتلا به یبوست می‌شود.
تداخلات دارویی رب انار
مصرف زیاد و خودسرانه رب انار با داروهایی که برای درمان فشار خون و کاهش کلسترول مصرف می‌شود، مداخله ایجاد می‌کند.


کد مطلب: 106202

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/106202/درباره-فواید-مضرات-رب-انار-بیشتر-بدانید

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir