کد مطلب: 106829
 
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۳۰
مجتبی خالدی، سخنگوی اورژانس کشور گفت: امروز با توجه به شرایط جوی مناسب، هوای صاف و باد کم، دید افقی مناسبی برای ادامه جست و جوی هوایی هواپیمای سانحه دیده شرکت هوایی آسمان در منطقه کوهستانی پادنای سمیرم فراهم شده است.
 

به گزارش ایران خبر، مجتبی خالدی صبح سه شنبه اظهار کرد: هنوز با گذشت 70 ساعت از عملیات جست و جو و نجات، هیچ اثری از هواپیمای سانحه دیده در منطقه کوهستانی دنا نیست. البته امروز شرایط برای پرواز بالگردها فراهم است و امیدوارم به زودی شاهد پرواز بالگردهای هلال احمر و ارتش برای پیدا کردن نشانه ای از هواپیما باشیم.

وی اظهار کرد: با توجه به انبوه صخره ها، دره ها و کوه های بسیار بلند منطقه، جست و جوی زمینی برای تیم های کوهنوردی بسیار سخت است و نتیجه چندانی ندارد و تنها راه ممکن برای پیدا کردن ردی از هواپیما، جست و جو و بررسی هوایی است.
سخنگوی اورژانس یادآور شد: هنوز محل دقیق هواپیما را نمی دانیم. سازمان هواپیمایی مختصاتی را به عنوان محل احتمالی سقوط اعلام کرده که جست وجوها بر اساس آن انجام می شود، اما افراد محلی که هواپیما را دیده اند، جاهای دیگری را نیز به عنوان محل احتمالی سقوط بیان می کنند.
خالدی خاطرنشان کرد: شواهد عینی و صحبت های افراد محلی حاکی از این است که هواپیما در ارتفاع پایین پرواز می کرده است و بنابراین امکان اینکه هواپیما از کوه دنا رد شده باشد وجود ندارد. در برخی جاها نیز محیط دشتی وجود دارد و احتمال دارد که هواپیما در چنین مناطقی باشد.
وی گفت: فعلا جست و جوی هوایی در دستور کار است. مسئولیت اصلی عملیات جست و جو به عهده جمعیت هلال احمر و فرمانداری است که از ارتش نیز کمک خواسته اند. بالگردهای هلال احمر و ارتش در منطقه حضور دارند و منتظر پرواز آنها در منطقه هستیم.
خالدی اضافه کرد: بالگردهای اورژانس نیز به همراه تکنسین های اورژانس در کنار تیم جست وجو هستند و در حالت آماده باش قرار دارند، مسئولیت اورژانس نجات افرادی است که شاید هنوز زنده مانده باشند، به هر حال تا آخرین لحظه امید خود را حفظ می کنیم تا اگر کسی زنده مانده باشد، بتوانیم کمکی بکنیم.
پرواز شماره 3704 شرکت هواپیمایی آسمان با 60 مسافر و 6 خدمه پروازی ساعت 8 صبح روز یکشنبه 29 بهمن ماه تهران را به مقصد یاسوج ترک کرد.
این هواپیما از نوع «ای تی آر 72» پس از 55 دقیقه پرواز از صفحه رادار مرکز کنترل خارج می‌شود و بر اساس اعلام نهادهای ذیربط خبر سقوط آن در منطقه کوهستانی پادنای سمیرم در 14 مایلی فرودگاه یاسوج اتفاق می افتد. این هواپیما هر روز یک پرواز از تهران به یاسوج و یک پرواز برعکس داشت که به طور میانگین 50 تا 60 مسافر حمل می‌کرد.
هواپیمای حادثه دیده از نوع ای تی آر 72- 200 بود که شرکت هواپیمایی آسمان از سال 1993 میلادی در اختیار داشت. این هواپیما 25 سال عمر و گنجایش 78 سرنشین با دو خلبان را داشت.

منبع : ایرنا