خواص آجیل چهار مغز

14 اسفند 1396 ساعت 23:20

آجیل چهار مغز، ترکیبی از آجیل های پرطرفدار و مغذی است که در کنار طعم عالی برای تندرستی بسیار سودمند می باشد. برای آشنایی با آجیل چهار مغز و خواص آن، این مطلب را از دست ندهید.


به گزارش ایران خبر، آجیل چهار مغز ترکیبی از مغز پسته، مغز بادام درختی، مغز بادام هندی و مغز فندق است که به صورت شور و یا خام در بازار موجود می‌باشد. این مغز‌های خوشمزه اگر به اندازه و درست مصرف شوند، دارای خواص بیشماری هستند و به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل، برای حفظ سلامت قلب بسیار مفید می‌باشند.

آجیل چهار مغز خام یکی از بهترین انواع آجیل برای کسانی است که عادت به خام خواری دارند، ولی مصرف آن برای افراد دارای فشار خون بالا با احتیاط و به مقدار کم توصیه می‌شود. از آنجا که حمل مغز‌ها به محل کار یا مدرسه بسیار راحت است، می‌توان از آن‌ها به عنوان یک میان وعده‌ی مغذی استفاده کرد. میزان کلسترول مضر خون افرادی که از آجیل چهار مغز سالم و تازه استفاده می‌کنند، کاهش می‌یابد و از بیماری‌های قلبی عروقی در امان می‌مانند.
از جمله مواد مورد نیاز بدن که در این چهار مغز یافت مى شود می‌توان به فسفر، آهن، منگنز، مس، روی، کلسیم، پتاسیم، انواع ویتامین A ،B و E، انواع پروتئین‌ها، املاح ضرورى و اسیدهاى چرب غیراشباع که براى بدن مفید و حیاتى است، اشاره نمود.
 
خواص آجیل چهار مغز
بادام هندی سرشار از ویتامین‌هایی، چون ویتامین A و ویتامین E و املاحی مانند مس، منیزیم، فسفر، و روی است.


کد مطلب: 107802

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/107802/خواص-آجیل-چهار-مغز

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir