کد مطلب: 108004
 
تاریخ انتشار : جمعه ۱۸ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۵۷
آرتروز یک بیماری است که بیشتر د رزنان و مردان میانسال دیده می شود که آن درد در مفاصل است. که مانند هر بیماری دیگری یک تغذیه خوب می تواند این بیماری را درمان کند .
این مواد غذایی برای درمان آرتروز مفید هستند
 
به گزارش ایران خبر، یافته های محققان دانشگاه فردریچ الکساندر آلمان نشان می دهد رژیم غذایی سالم سرشار از فیبر قادر به تغییر باکتری های روده به گونه ای است که موجب تشکیل اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه بیشتر بخصوص از نوع پروپیونات* Propionate می شود.
 
اسیدهای چرب دارای زنجیره کوتاه برای بدن مهم هستند چراکه موجب تامین انرژی، تحریک حرکت روده و ایجاد تاثیر ضدالتهابی می شوند.
 
* پروپیونات Propionate: ﭘﺮوﭘﯿﻮﻧﺎت ﯾﮑﯽ ازﻣﻌﺮوف ﺗﺮﯾﻦ و درعین حال ﮐﻢ ﺧﻄﺮ ﺗﺮﯾﻦ ﻧﻮع تستوسترون ﺑﺎ ﮐﻤﺘﺮﯾﻦ ‫ﻋﻮارض ﺟﺎﻧﺒﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ از اﯾـﻦ رو ﺑﺮای ﻣﺒﺘﺪی ها در بدنسازی ﺑﯿـﺸﺘﺮ ﻣـﻮرد اﺳﺘﻔﺎده ﻗﺮار ﻣﯿﮕﯿﺮد.
 
 
ماریو زائیس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید:  ما توانستیم نشان دهیم که رژیم غذایی دوستدار باکتری ها دارای تاثیر ضدالتهابی و همچنین تاثیر مثبت بر تراکم استخوان است.
 
محققان همچنین اثبات کردند غلظت بالا اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه، به عنوان مثال در مغز استخوان، که پروپیونات در آنجا موجب کاهش تعداد سلول های تخریب کننده استخوان می شود، روند تحلیل استخوان را به شکل قابل توجهی کاهش می دهد.

فیبر را در این مواد غذایی بیابید
 
بهترین منابع برای فیبر که می توانید در وعده صبحانه از آن استفاده کنید:
 
زیتون سیاه:
 
زیتون سیاه طعم متفاوتی نسبت به زیتون سبز دارد اما از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی ندارد البته زیتون سیاه نسبت به زیتون سبز روغنی‌تر است.
 
زیتون‌های سیاه طبیعی که به صورت صنعتی سیاه نشده‌اند، ارزش غذایی بالایی دارند و به هضم غذا کمک می‌کنند؛ 100 گرم این میوه کوچک دارای 12.2 گرم فیبر است.
 
بادام:
 
بادام غنی از پتاسیم، منیزیم، فسفر، کلسیم و آهن است؛ فیبر موجود در بادام کمک به عملکرد روده می‌کند و اثر مثبت بر روی سطح کلسترول خون دارد.
 
لوبیا قرمز:
 
لوبیا قرمز ضد سرطان است و فشار خون را پایین می‌آورد، ضمن اینکه یبوست را بر طرف می‌کند؛ لوبیا قرمز از سرطان روده بزرگ جلوگیری می‌کند.
 
پسته:
 
پسته یکی از آجیل‌ها و دانه‌های سرشار از فیبر است؛ 100 گرم پسته دارای 10.3 گرم فیبر مواد غذایی است.
 
انجیر خشک:
 
انجیر خشک یکی از میوه‌های پر انرژی است که غنی از کلسیم، منیزیم و آهن است.
 
گردو:
 
بیشترین میزان آنتی‌اکسیدان در گردو وجود دارد؛ یک منبع مهم فیبر است، در هر 100 گرم گردو 9.5 گرم فیبر وجود دارد.
 
عدس:
 
عدس دارای منگنز، آهن، پروتئین، فسفر، تریپتوفان، فولات، مس، پتاسیم، ویتامین B1 است و 100 گرم آن 15.64 گرم فیبر دارد که موجب هضم غذا می‌شود.
 
خرما:
 
خرما نیز یکی از منابع مهم فیبر است؛ 100 گرم خرما دارای 8.7 گرم فیبر است.
 
نارگیل:
 
نارگیل حاوی مقدار زیادی فیبر است؛ 100 گرم خرما دارای 7.8 گرم فیبر است.