به جای افزودن نمک به غذا از سرکه استفاده کنید

میزان , 5 فروردين 1397 ساعت 10:35

با استفاده از آب لیمو و سرکه بالزامیک، سرکه انگور و یا سرکه سیب می توانید عطر و طعم شورتری به غذا بدهید.


به گزارش ایران خبر، ترفندهای آشپزی مناسبی هم برای سالم سازی غذا وجود دارد، با استفاده از آب لیمو و سرکه بالزامیک، سرکه انگور و یا سرکه سیب می توانید عطر و طعم شورتری به غذا بدهید و از مصرف مقدار زیادی نمک دوری کنید. مطمئن شوید که سرکه در حال پخت غذا تبخیر شود.


کد مطلب: 108933

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/108933/جای-افزودن-نمک-غذا-سرکه-استفاده-کنید

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir