به جای افزودن نمک به غذا از سرکه استفاده کنید
میزان , 5 فروردين 1397 ساعت 10:35
با استفاده از آب لیمو و سرکه بالزامیک، سرکه انگور و یا سرکه سیب می توانید عطر و طعم شورتری به غذا بدهید.
به گزارش ایران خبر، ترفندهای آشپزی مناسبی هم برای سالم سازی غذا وجود دارد، با استفاده از آب لیمو و سرکه بالزامیک، سرکه انگور و یا سرکه سیب می توانید عطر و طعم شورتری به غذا بدهید و از مصرف مقدار زیادی نمک دوری کنید. مطمئن شوید که سرکه در حال پخت غذا تبخیر شود.
کد مطلب: 108933
آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/108933/جای-افزودن-نمک-غذا-سرکه-استفاده-کنید
ایران خبر
https://www.irankhabar.ir