کد مطلب: 110341
 
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۳۰
یک متخصص رادیوتراپی مسائل تغذیه‌ای را یکی از عوامل بروز سرطان دانست.
چگونه میوه و سبزیجات به جنگ سرطان می روند؟
 
به گزارش ایران خبر، مهدی عقیلی متخصص رادیوتراپی و دانشیار علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار  اظهار کرد: شیوع سرطان در میان افراد به عوامل مختلف ژنتیکی، محیطی و تغییر سبک زندگی بستگی دارد و با افزایش سن میزان ابتلای افراد به انواع سرطان زیاد می‌شود.
وی ادامه داد: هنگامی که فردی با عوامل و ریزفاکتورهای سرطان زا در طول روز مواجه است این مسئله سبب می‌شود در طولانی مدت تغییرات ژنتیکی در سلول‌ها اتفاق می‌افتد، شانس بدخیم شدن این سلول‌ها افزایش پیدا می‌کند.
عقیلی با اشاره به اینکه تومورهای پروستات، سینه، دهانه رحم و تخمدان بسیار شایع است، افزود: یکی دیگر از عوامل بروز بیماری سرطان مسائل تغذیه‌ای است به گونه ای که استفاده از فیبرها مانند سبزیجات، میوه از شیوع انواع سرطان‌ها جلوگیری می‌کند.
وی عنوان کرد: مردم ساکن در کشورهای شرق آسیا به دلیل استفاده کمتر از گوشت و فرآورده‌های حیوانی و مصرف زیاد سبزیجات کمتر دچار انواع سرطان‌ها می‌شوند.
عقیلی با اشاره به اینکه با کاهش مصرف فیبر ابتلای افراد به انواع سرطان‌ها افزایش می‌یابد، تاکید کرد: فیبر سبب می‌شود تا افراد کمتر دچار سرطان روده شوند و دانه های این ماده غذایی از چسبیدن بر روی دیواره روده جلوگیری می کند.