کد مطلب: 111023
 
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۵۰
شاید بد نباشد بدانید که این ترش خوشمزه برای گروه‌هایی از افراد بسیار مضر است و حتی خوردن آن محدودیت سنی دارد.
 

به گزارش ایران خبر، به نقل از الو دکتر، کارشناسان توصیه می‌کنند اگر مادر باردار مبتلا به سنگ کلیه و مجاری ادراری است از خوردن آلو و گوجه سبز خودداری کند، زیرا در ترکیب این میوه اسید اگزالیک وجود دارد که می‌تواند در بدن برخی افراد باعث ایجاد سنگ‌های متبلور در مجاری ادراری شود.

بیشتر بخوانید:

خواص شگفت‌انگیز گوجه‌سبز که تاکنون نمی‌دانستید!

همچنین کودکان از حدود سنین ۳ سالگی به بعد می‌توانند گوجه سبز به میزان کم بخورند، اما حتما باید والدین از نداشتن حساسیت به این میوه در آن‌ها اطمینان داشته باشند.

زیاده روی در مصرف گوجه سبز به دلیل مقادیر بالای اسید سیتریک موجود در آن می تواند باعث نفخ معده شود و به دلیل کال بودن و طعم ترش آن می تواند باعث فرسایش مینای دندان شود.

و دست آخر این که برای خوردن گوجه سبز در مصرف نمک افراط نکنید. نمک زیاد برای سلامتی مضر است. به خصوص افراد با فشار خون بالا و بیماران کلیوی از خوردن نمک زیاد اجتناب کنند.

منبع : مشرق