کد مطلب: 112399
 
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۲۶
ذرت یا همان بلال با خواص فراوان توانسته است در بیشتر غذاهای ایرانی جایی برای خود باز کند. هرچند ذرت به طرق مختلف قابل استفاده است اما طعم بی‌نظیر و عطر فریبنده ذرت کبابی یا همان بلال خودمان، هر کسی را وسوسه می‌کند که به سمت منقل بلال فروش‌ها برود.
 

به گزارش ایران خبر، در مورد خواص بلال خوب است بدانیم که سرشار از قند و نشاسته است و برای درمان اگزما، ورم روده و یبوست بسیار مفید است. ذرت که درمیان غلات رتبه سوم را به خود اختصاص داده منبع مهمی از املاحی نظیر ویتامین B، آهن، کلسیم، سدیم، پتاسیم و فسفر است. کاکل بلال نیز سرشار از کلسیم و پتاسیم است از این‌رو جوشانده آن دارویی مناسب برای مبتلایان به سنگ کلیه و مثانه و همچنین مبتلایان به عفونت‌های مجاری ادرار محسوب می‌شود./ روزنامه ایران

منبع : ایران آنلاین