کد مطلب: 113345
 
تاریخ انتشار : دوشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۲۴
نحوه صحیح مصرف موادغذایی در وعده‌های سحری و افطار در ماه مبارک رمضان اهمیت زیادی دارد زیرا با رعایت اصول تغذیه تا حدامکان می‌توانیم از تشنگی و گرسنگی در طول روز دور بمانیم.
 
به گزارش ایران خبر، به‌گفته یک متخصص تغذیه وعده سحری را باید کامل میل کنید و در این وعده حتماً مواد قندی را هم بگنجانید زیرا با پایین آمدن قندخون کارآیی در طول روز پایین می‌آید و دچار خستگی می‌شوید و نمی‌توانید تمرکز لازم در امور داشته باشید. دکتر عزت‎الله فاضلی‎مقدم، درباره وعده افطار توضیح می‌دهد: وعده شام را از وعده افطار جدا کنید، حدود نیم ساعت وقفه بین این وعده‌ها باید وجود داشته باشد و در وعده افطار غذای کاملاً سبک میل کنید. او در خاتمه توصیه می‌کند: در وعده‌های غذای ماه رمضان سبزی، میوه، لبنیات و مایعات به میزان لازم بگنجانید و از مصرف فست فودها تا حد امکان خودداری کنید./روزنامه ایران
منبع : ایران آنلاین