کد مطلب: 113798
 
تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۳۴
یک عضو ناظر مجلس در شورای نظارت بر صداوسیما با تأکید بر اینکه «صداوسیما نیازمند به داشتن لایه مدیریتی جوان و پرکار است» گفت: لازم است صداوسیما اتاق‌ فکر و اندیشه برای تولید برنامه‌های متنوع داشته باشد.
 
به گزارش ایران خبر، سیداحسان قاضی‌زاده هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری درباره عملکرد صداوسیما گفت: مقام معظم رهبری دغدغه‌های زیادی نسبت به عملکرد صداوسیما دارند که ما در جریان برخی از نقدهای ایشان بوده و هستیم. لازم است صداوسیما حتما این دغدغه‌ها را مدنظر قرار دهد.وی افزود: اگر صداوسیما نمی‌تواند در حوزه برنامه‌سازی‌ها انتظارات مردم را برآورده کند باید بتواند مدلی از برنامه‌ها در قالب‌های مختلف داشته تا انتظار طیف‌های گسترده‌ای از مردم را برآورده نماید. این امر با تشکیل اتاق فکر و اندیشه‌ورزی میسر می‌شود. لازم است صداوسیما با مشارکت بخش خصوصی نسبت به تشکیل اتاق‌های فکر اقدام کند. بنده خود در موضوع حمایت از تولید ایرانی این موارد را به رئیس صداوسیما متذکر شدم.
قاضی‌زاده هاشمی با ابراز امیدواری از استفاده از افراد صاحب‌نظر در حوزه رسانه در صداوسیما گفت: امیدوارم صداوسیما به خصوص در حوزه برنامه‌ریزی شبکه‌ها و در معاونت‌های مختلف‌اش از تمامی صاحب‌نظران حوزه رسانه و سایر حوزه‌ها استفاده کند و در عین حال آثار برنامه‌هایش را در افکار عمومی رصد و پایش نماید. این باعث می‌شود که ضریب نفوذ صداوسیما افزایش پیدا کند.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه «حرکت صداوسیما بر روی یک موج یکی از دغدغه‌هاست» توضیح داد: صداوسیما در یک دوره‌ای صرفا برنامه‌هایی با محتوای آزمایشی یا برنامه‌های گفت‌وگومحور و یا مسابقات سرگرمی با تیپ و فرم مشخص را تولید و پخش می‌کند و بعد موج دیگری راه افتاده و برنامه‌های دیگری با یک تیپ پخش می‌شود. این عدم تعادل و توازن و بالا و پایین رفتن‌ها در حوزه برنامه‌سازی آسیب‌زننده است. کاش از یک فرم و نوسان مشخص در صداوسیما استفاده شود.
این عضو ناظر مجلس در شورای نظارت بر صداوسیما با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری برای استفاده از نیروی جوان در صداوسیما گفت: این موضوع مورد تأکید ما هم هست. بنده خود از طراحان اصلی طرح ممنوعیت به‌کارگیری بازنشستگان بودم چون معتقدم باید در تمامی سطوح اعم از وزیر، معاون وزیر، استاندار و فرماندار از نیروهای جوان استفاده شود. این شامل صداوسیما هم خواهد شد. به همین دلیل صداوسیما نیازمند داشتن لایه مدیریتی جوان و پرکار است.
وی در عین حال گفت: جوان بودن به معنای استفاده از یک فرد ۲۰ ساله بدون تجربه نیست بلکه صداوسیما دارای نیروهای باسابقه ۱۵ تا ۲۰ سال کار هستند که به مرحله‌ای رسیده‌اند که می‌توان از آن‌ها در این سازمان استفاده کرد نه اینکه شاهد حضور افراد با ۳۵ تا ۴۰ سال سابقه کار باشیم.
این عضو ناظر مجلس در شورای نظارت بر صداوسیما با تأکید بر اینکه «باید انگیزه نیروهای جوان در صداوسیما تقویت شود» گفت: صداوسیما با داشتن نیروهای خوب و پرورش و تربیت نیروهای جدید می‌تواند از این فرصت استفاده از جوانان به بهترین شکل بهره گیرد.
منبع : خبرگزاری ايسنا