کد مطلب: 113927
 
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۲۷
توران میرهادی بی‌تردید از چهره‌های مهم و تأثیرگذار معاصر است؛ شخصیتی که تمام دغدغه‌اش کودکان ایران و جهان، مسأله صلح، بحث آموزش و پرورش و تأثیر ادبیات بر رشد عواطف انسانی و ایجاد زیبایی شناسی و همنوع دوستی در بشر بود.
 

به گزارش ایران خبر، نه تنها در حرف، بلکه در عمل. تأسیس مدرسه فرهاد، تأسیس شورای کتاب، راه‌اندازی فرهنگنامه کودکان و نوجوانان با هدف ایجاد پرسشگری در کودکان و دریافت پاسخ و اطلاعات درست ماحصل همین دغدغه‌ها بود. توران میرهادی نه تنها خودش بلکه زندگی خانوادگی‌‌اش هم الگو است و کل خانواده در این راه و کار بزرگ با او همراه شدند. مستند «توران خانم» دوران پایانی این زندگی درخشان را به شکلی نشان می‌دهد که روی خانواده‌ها تأثیرگذار است. لابد بعد از تماشای این مستند مخاطب به این فکر خواهد کرد که امانت و کوشش «توران خانم» نباید روی زمین بماند و باید برای فرزندان و نسل‌های بعدی این سرزمین ادامه پیدا کند. «توران خانم» ما را به فکر می‌اندازد که هر کداممان تصمیم بگیریم و فکر کنیم برای جامعه و نسل جوان چه کرده‌ایم و چه می‌توانیم بکنیم. با تماشای این فیلم این خواسته در مخاطب ایجاد می‌شود که چگونه اندیشه‌های ایشان را بیشتر کشف کند و درباره او بیشتر بداند. یکی از اتفاق‌های خوب پس از مرگ توران میرهادی بازنشر آثار ایشان است. این بازنشر تکمیل‌کننده فیلم «توران خانم» است و جلوه‌هایی از اندیشه ایشان را در کتاب‌های نسبتاً کوچک عرضه می‌کند. به همه کسانی که علاقه‌مند به مسأله تعلیم و تربیت و پیشرفت جامعه هستند توصیه می‌کنم که این کتاب‌ها را مطالعه کنند.

نکته مهم آخر تأکید دوباره بر احیای کار داوطلبانه است. در بیش از 50 سالی که توفیق همکاری با توران میرهادی داشتم ایشان بر کار داوطلبانه و سهمی از مشارکت هر کس که به جامعه تعلق دارد تأکید داشتند. دوستان و علاقه‌مندان به کار داوطلبانه با شورا تماس بگیرند و اجازه دهند تجربه‌های نابی که در این سال‌ها به دست آوردیم را با آنها سهیم شویم چرا که برای خودشان و زندگی خانوادگی و اجتماعی‌شان بسیار مفید خواهد بود./روزنامه ایران

منبع : ایران آنلاین