کد مطلب: 114335
 
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۱۸
با قدم نهادن در کوچه پس کوچه‌های محل و مشاهده فاضلاب‌های رها شده در کوچه و خیابان و بوی نامطبوع حاصل از آن، از آمدنت پشیمان می‌شوی و پشیمان‌تر وقتی که سگ‌های ولگرد را می‌بینی که دنبالت کنند.
 
به گزارش ایران خبر،  دویدن در کوچه‌های خاکی فقط وقتی به قصد گرفتن توپ پلاستیکی از رقیبان و در حین بازی فوتبال باشد، لذت‌بخش است اما اینک سگ‌هایی که از فرط گرسنگی دنبالت می‌کنند لذت که هیچ، ترسی مرگ‌آور را برایت به ارمغان می‌آورد.

 اسدآبادی‌ها وقتی می‌خواهند به درمانگاه تأمین اجتماعی محله‌ محمودبیگی بروند باید پس از دیدن اوضاع ناخوشایند وصف شده و جان سالم بدر بردن از حملات احتمالی سگ‌های ولگرد، به محیطی قدم بگذارند که محروم از هر نوع زیبایی بصری است البته کمی گلکاری انجام شده اما آنچنان که باید و شاید زیبا و چشم‌نواز نیست و هیچ شادابی خاصی به بیننده القا نمی‌کند.

خوب است که در این محله درمانگاهی هست تا مصدومان حاصل از سگ‌گزیدگی و احیانا استنشاق گازهای سمی حاصل از فاضلاب‌های رها شده به آنجا مراجعه کنند هر چند وقتی در درمانگاه هم هستی و احیانا بیمار، بیماریت وقتی بوی نامطبوع گاز ال.پی.جی در فضا متساعد می‌شود یا تشدید شده و یا دچار مسمومیت می‌شوی.

کاش یا لااقل درمانگاهی در این محل ساخته نمی‌شد که مردم با مناظر وصف شده مواجه نشوند و یا مسئولان حس مسئولیت بیشتری کرده و همچون بالانشینان، به قشر پایین‌دست جامعه هم رسیدگی می‌کردند. واقعا اگر فاضلابی در بالاشهر در وسط کوچه رها بود، مردمانش چه واکنشی نشان می‌دادند؟ گویا فریاد مناطق محروم به گوش نمی‌رسد، شاید هم از فریاد زدن خسته شده‌اند و یا شاید از حق و حقوق شهروندی خود اطلاعی ندارند؟
 

مدیر درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان اسدآباد در این‌باره به خبرنگار ایسنا گفت: در حال حاضر بهسازی محیط پیرامونی درمانگاه از جمله مشکلات در بحث درمانگاه تأمین اجتماعی شهر اسدآباد بوده که با تعامل و پیگیری‌های انجام شده با شهرداری تا حدودی نسبت به ایجاد سنگفرش، گلکاری و ایجاد باکس زباله در مقابل درمانگاه اقداماتی انجام شده است.

نسترن رضاپور افزود: جولان و حمله سگ‌های ولگرد در محیط اطراف درمانگاه و حاشیه‌شهر چندین مصدوم بر جای گذاشته که پیگیری‌های لازم و طرح موضوع با شهرداری، انجام شده است.

وی بهسازی، زیباسازی و ایجاد فضای سبز در محیط اطراف درمانگاه را موجب ایجاد روحیه نشاط بین افراد رهگذر و به ویژه بیماران مراجعه‌کننده به درمانگاه تأمین اجتماعی واقع در حاشیه‌شهر عنوان کرد و ادامه داد: متأسفانه وجود دستگاه‌های ال.پی.جی برای پر کردن کپسول‌های مایع توسط برخی از مغازه‌های اطراف درمانگاه و بوی نامطبوع آن موجب مسمومیت تعدادی از بیماران شده که در این رابطه پیگیری‌هایی را برای مرتفع شدن مشکل فوق انجام داده‌ایم که هنوز محقق نشده است.

رضاپور در ادامه گفت: با توجه به فاصله درمانگاه با مرکز شهر، تردد و رفت و آمد برای بسیاری از بیماران به ویژه افراد مسن به علت نبود ایستگاه تاکسی در این منطقه دشوار بود که با پیگیری‌های انجام شده با شهرداری  نسبت به راه‌اندازی ایستگاه تاکسیرانی اقدام شد.

بیماران تاکسی دربست بگیرند

وی تصریح کرد: تاکسیرانی معتقد است مراجعه‌کنندگان به درمانگاه برای تردد از تاکسی دربست استفاده کنند که اکثریت مراجعه‌کنندگان قشر ضعیف بوده و امکان گرفتن تاکسی دربست برای آنان وجود ندارد.

وی افزود: به منظور تسهیل تردد اختصاص سرویس و یا یک خط تاکسی در این ایستگاه ضروری است که همکاری تاکسیرانی در این زمینه از نقش موثری برخوردار خواهد بود.

منتظر طرح تفصیلی جدید برای بهسازی محله هستیم

شهردار شهر اسدآباد هم به خبرنگار ایسنا گفت: تا حدودی  برای محیط پیرامونی مقابل درمانگاه تأمین اجتماعی و محله اقداماتی برای بهسازی و زیباسازی چون گلکاری، سرامیک و موزاییک و نصب باکس زباله انجام داده‌ایم اما برای اقدامات و برنامه‌های طولانی‌مدت باید منتظر طرح جدید تفصیلی شهر اسدآباد بود.

کاظم سعیدی افزود: با آماده شدن طرح تفصیلی جدید شهر برای تمام نقاط شهر از جمله  بلوار شهدا ایجاد پارک‌های محله‌ای را  در راستای ارتقاء فضای سبز شهری در نظر گرفته‌ایم. در صورتی‌که در طرح تفصیلی جدید شهر اسدآباد بتوانیم قسمت غرب بلوار شهدا را جزء محدوده بیاوریم در راستای فضای سبز و زیباسازی، ایجاد پارک نواری در این منطقه در برنامه خواهد بود.

سعیدی در رابطه با سگ‌های ولگرد این منطقه نیز گفت: جلسه‌ای در این راستا برگزار شده که به‌زودی تا چند روز آینده نتیجه آن مشخص می‌شود.

برنامه‌ای برای زیباسازی و مبلمان شهری در این منطقه نداریم

رئیس شورای اسلامی شهر اسدآباد نیز به خبرنگار ایسنا گفت: در حال حاضر تمام تلاش ما جمع‌آوری آب‌های سطحی این منطقه بوده و فعلا هیچ‌گونه برنامه‌ای برای زیباسازی و مبلمان شهری و سایر امور در این منطقه نداریم و تنها منتظر آماده شدن طرح تفصیلی جدید شهر هستیم.

فرماندار اسدآباد هم به ایسنا گفت: فاضلاب محله محمودبیگی شهر اسدآباد از لحاظ زیست‌محیطی وضعیت بدی را به وجود آورده که در این راستا  مقرر شد شبکه بهداشت به عنوان شاکی از تمام منازل محله محمودبیگی که فاقد چاه جذبی بوده و به شبکه فاضلاب وصل نیستند و فاضلاب خانگی خود را به کوچه و خیابان‌ها هدایت می‌کنند، شکایت کرده و در مرجع قضایی برخورد قضایی لازم با مالکان این منازل انجام شود.

کریم حمیدوند افزود: تا رسیدگی به این امر توسط شبکه بهداشت فعلا مقرر شده است شهرداری فاضلاب‌های موجود را ساماندهی کند و نسبت به تخلیه آب‌های تجمع شده و هدایت به کانال اقدامات لازم را انجام دهد.

 امیدواریم با تدوین طرح تفصیلی جدید  نیم‌نگاهی نیز در راستای زیباسازی و بهسازی و ساماندهی به محیط اطراف این درمانگاه واقع در حاشیه شهر و محله محمودبیگی شده و اتفاقات نیکی رقم زده شود چرا که توجه به این آیتم‌ها ضمن تقسیم و توازن امکانات و خدمات مختلف، قطع به یقین  ساماندهی و حتی پویایی و رونق این منطقه از شهر را به همراه خواهد داشت و ضمن جلوگیری از نابرابری فضایی از بسیاری از مشکلات چون حاشیه‌نشینی، تراکم بیش از حد یک منطقه، توسعه یک‌جانبه شهرها، خالی از سکنه شدن برخی از محدوده‌های شهری، بورس بازی زمین و ده‌ها مسأله و مشکل دیگر سطح شهر جلوگیری می‌کند.

گزارش از شهره اکبری، خبرنگار ایسنا، منطقه همدان


منبع : خبرگزاری ايسنا