کد مطلب: 114951
 
تاریخ انتشار : شنبه ۹ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۳۹
گزارش جهانی جدیدی که موسسه آنلاین« وب روت »منتشر کرده است نشان می دهد در حالی که در سال ۲۰۱۷، فیشینگ رتبه سوم خطرناک‌ترین حمله سایبری را به خود اختصاص داده بود، امسال در رتبه اول جای گرفته است.
 

به گزارش ایران خبر، نگاهی به رتبه سایر نگرانی های حمله های سایبری هم نشان می دهد باج افزارها که در سال 2017 رتبه پنجم لیست خطرناک ترین های حوزه سایبری را به خود اختصاص داده بود، در سال 2018 در جایگاه سوم قرار گرفته است.درمقابل میزان خطر حمله های  DDoS کاهشی چشمگیر داشته است.  هرچند اگر بخواهیم به این موضوع به صورت منطقه ای نگاه کنیم شاید به نتایج متفاوتی دست یابیم.

این گزارش که با نظرسنجی از ۶۰۰ تصمیم گیرنده فناوری اطلاعات در کسب‌وکارهای کوچک تا متوسط (SMBs) واقع در ایالات متحده، انگلستان و استرالیا انجام شده است، نشان می دهد که  تقریبا نیمی از پاسخ‌دهندگان (۴۸ درصد)، حملات فیشینگ را به عنوان تهدید دانسته و عنوان کرده اند که کسب و کارشان درمقابل حملات DNS ، حساس است.

البته با وجود نگرانی اکثریت بزرگی از تصمیم گیرندگان فناوری‌اطلاعات، 69درصد انگلیسی های حاضر در این نظرسنجی در گزارش دادند که کسب‌وکارشان تقریبا به طور کامل برای مدیریت امنیت‌ فناوری‌اطلاعات و حفاظت از تهدیدات آماده است و تنها ۵۴ درصد از تصمیم گیرنده های فناوری‌اطلاعات در ایالات‌متحده و استرالیا گزارش مشابهی داده‌اند.

بر اساس اطلاعات سایت پلیس فتا، یکی از موثرترین راهکارهای حفظ امنیت شرکت، یک استراتژی امنیتی سایبری است که می‌تواند کاربران و دستگاه‌های آن‌ها را در هر مرحله از حمله، در برابر حمله احتمالی محافظت کند.

اما فیشینگ چیست؟ در روش فیشینگ (Phishing) معمولا نفوذگران در مرحله اول با اسپم‌کردن ایمیل‌هایی با تعداد بالا، ده‌ها هزار یا حتی چندین میلیون ایمیل را برای تعداد زیادی از کاربران ارسال می‌کنند که حاوی مطالب فریبنده از طرف سایت‌های آشنا مانند بانک، فروشگاه، شرکت‌های معتبر و... هستند که البته در مواردی نیز افراد خاصی با تعداد کمی ایمیل مورد هدف قرار می‌گیرند.

به عنوان مثال صفحه‌ای مشابه یکی از سایت‌ها همچون بانک می‌سازند و لینکی را درون ایمیل قرار می‌دهند با این مضمون که برای تایید یا فعال‌سازی حساب خود بر روی آن کلیک کنید. هنگامی که کاربر روی لینک تقلبی کلیک کند، وارد سایت می‌شود و در قسمت ورود، اطلاعات خود را وارد می‌کند. در این لحظه این اطلاعات به سرقت می‌رود و دردسرهای کاربر آغاز می شود.

 

منبع : ایران آنلاین