کد مطلب: 117973
 
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۴۷
ایرج فاضل، رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: در حال حاضر متاسفانه دستمزدها 4 برابر تعرفه افزایش پیدا کرده و نوسانات قیمت ارز، امکانات و تجهیزات پزشکی را بی‌نهایت گران‌ کرده است، به نظر می‌رسد بیمارستان های خصوصی وضعیتی دشوار را تحمل می‌کند و باید با همه جامعه پزشکی و حتی بیمارستان‌های خصوصی راه آمد تا کشور از این مراحل سخت عبور کند.
 

به گزارش ایران خبر، ایرج فاضل امروز در مراسم روز پزشک در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: جامعه پزشکی همواره مورد توجه مردم و جامعه بوده است، اما امروز در جامعه پزشکی با شرایطی استثنایی، مسائل مختلف و گسترده هر روز شکلی تازه‌  به خود می‌گیرد و در کنار ویژگی‌های اختصاصی، بالندگی، موفقیت و تحقیق، نقدی گسترده به جامعه پزشکی وارد است.

فاضل بیان کرد: شروع به کار پزشکی در کمتر از چهار دهه قبل بوده است، پیش از انقلاب 10 دانشکده پزشکی و 700 فارغ‌التحصیل وجود داشت که نصف این افراد برای ادامه تحصیل به خارج از کشور رفته و بسیاری از آنها به کشور بازنمی‌گشتند.

در این بین بیماران برای مسائل ابتدایی به خارج از کشور می‌رفتند که امروزه خوشبختانه عمل جراحی قلب و پیوند کلیه به راحتی در کشورمان انجام می‌شود و بسیاری از بیماری‌ها درمانشان در ایران امکان‌پذیر شده است.

وی با اشاره به تقویت نیروی انسانی و متخصصین پزشک در زمانی کوتاه افزود: من به شخصه در زمان جنگ  700 عمل جراحی و 300 پیوند کلیه انجام دادم و بابت این تعداد عمل جراحی مبلغ یک میلیون تومان به من دادند که آن را برای انجام هزینه‌های جبهه تقدیم کشورم کردم.

فاضل ادامه داد: امروزه 47 دانشکده پزشکی، 34 دانشکده دندانپزشکی، 19 دانشکده داروسازی در کشور وجود، تعداد دانشجویان پزشکی 45 هزار و 112، دانشجویان دندانسازی 12هزار و 323 و داروسازی 9هزار و 819 نفر است.

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به نگرانی برخی مبنی بر تحت لقا قرار گرفتن آموزش بر درمان، پس از پیوستن  آموزش پزشکی به بهداری گفت: به نظرم نگرانی‌ها در خصوص تحت تاثیر قرار گرفتن آموزش درست بوده است زیرا امروزه بسیاری از بیمارستان‌های خصوصی در ‌آستانه ورشکستگی هستند و با این شرایط نامناسب برخوردها با این مجموعه‌ها کمی بی‌انصافی است.

فاضل اضافه کرد: در حال حاضر متاسفانه دستمزدها 4 برابر تعرفه افزایش پیدا کرده و نوسانات قیمت ارز، امکانات و تجهیزات پزشکی را بی‌نهایت گران‌ کرده است، به نظر می‌رسد بیمارستان های خصوصی وضعیتی دشوار را تحمل می‌کند و باید با همه جامعه پزشکی و حتی بیمارستان‌های خصوصی راه آمد تا کشور از این مراحل سخت عبور کند.

وی در خصوص گذراندن طرح دانشجویان پزشکی گفت: پزشکان جوان تحت فشار هستند و ما با آنها مثل برده برخورد می‌کنیم، آن ها در زمان انجام طرح اجازه تاسیس مطب ندارند و باید برای هر مقطع یک طرح را بگذرانند.

این موضوع در حالی است که از نظر من گذراندن یک طرح برای دانشجویان پزشکی کافی است و این کار را از طریق مجلس در حال پیگیری هستیم و معتقدم انجام یک بار طرح برای دانشجویان پزشکی عادلانه است./ باشگاه خبرنگاران جوان

منبع : ایران آنلاین