اقدامات موثر بانک مرکزی برای کاهش نرخ ارز/ نرخ دلار تا پایان سال افزایش نمییابد
میوه به دارای مقدار زیادی فیبر غذایی، پتاسیم، قند و ویتامین C و فاقد چربی است؛ بیشترین املاح موجود در به، پتاسیم و فسفر و کمترین آنها روی است؛ بیشترین ویتامینها در به، ویتامین C و بعد از آن ویتامین A است.
از جمله خواص "به" میتوان به این موارد اشاره داشت:ـ تقویتکننده قلب، کبد و معده
ـ تجدید و احیای روحیه
ـ از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها
ـ مفید برای زخم معده
ـ تحریک کننده اشتها
ـ نرمکننده سینه
ـ ادرارآور
ـ کمک به هضم غذا
ـ جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته (چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید)
ـ از بین برنده بوی بد دهان
ـ مفید برای کاهش وزن به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر
ـ ضد سرطان به علت دارا بودن آنتی اکسیدان
ـ کمک به پایین آوردن کلسترول خون
ـ کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم
ـ کاهش خطرات بیماریهای قلبی به خاطر دارا بودن انواع ویتامینها.
میتوان دانههای به را خشک کرد و به همراه مقدار کمی آب پخت یا در آب خیساند و این محلول رقیق بهعنوان داروی سرفه کاربرد فراوان دارد همچنین از دیگر خواص دانه به میتوان به این موارد اشاره داشت: برای درمان ذات الریه، گلودرد، صدای گرفته و خشن مفید است، ضد تب، مفید برای اسهال، لعاب به دانه برای ترمیم زخمها و سوختگی پوست در اثر آتش بسیار مفید است؛ جویدن به دانه برای رفع کندی دندانها و برای تقویت نیروی جنسی در گرم مزاجها مفید است./ تسنیم