آنکارا در کنار استانبول و آنتالیا از جمله مهمترین شهر ترکیه بهحساب میآید و هرساله گردشگران زیادی از سرتاسر دنیا بازدید از آنکارا را در برنامهی سفرشان قرار میدهند. در این شهر از غذاهای سنتی همانند انواع کبابها گرفته تا بسیاری از شیرینیها و دسرها که معمولاً با ذائقهی ایرانیها سازگار است. مردم آنکارا سعی میکنند در غذاهای آشپزی محلی خود به دلیل نزدیک بودن به مدیترانه از ماهی و سبزیجات تازه استفاده کنند و علاوه بر آن در بسیاری از رستورانهای این شهر سرو میشوند. در این مقاله
10 غذایی که در سفر به آنکارا باید امتحان کنید را معرفی میکنیم.
1.ماهی گریل شده
رستوران یلکن بالیک، یکی از بهترین رستورانهای دریایی در ترکیه محسوب میشود که برترین غذاهای دریایی و مدیترانهای سرو میشود. یکی از غذاهای محبوب که در این رستوران سرو میشود ماهی گریل شده میباشد که معمولاً با سبزیجات تازه و برخی از ادویجهجات مزهدار میشوند و طعم بینظیری را ایجاد میکنند.
2.اسکندر
اسکندر از جمله مشهورترین غذاهای محلی ترکیه میباشد که از خانوادهی کبابها میباشد و توصیه میشود در
تور آنکارا آن را امتحان کنید. این غذای مشهور شامل تکههای نازک گوشت است و همراه با سس مارینه، سس گوجه، کرهی آب شده و برخی از سبزیجات همانند پیاز طبخ میشود. این غذا دارای قدمت تاریخی و قدیمی است و در رستورانهای مطرح این شهر همانند رستوران Uludag Kebabcisi میتوانید آن را میل کنید. این غذا در لیست برترین
غذای آنکارا از نگاه گردشگران جای گرفته است.
3.دسر شیر
دسرهای ترکی در سطح بینالمللی بسیار مطرح و مشهور هستند و در بسیاری از جشنها و مهمانیها سرو میشوند. دسر شیر یکی از دسرهای نامآشنا در ترکیه است که طرز تهیهی آن ساده است و از ترکیباتی نظیر شیر، پودر کاکائو، خامه و ژلاتین در آن استفاده میشود. دسر در بسیاری از رستورانها و کافیشاپهای آنکارا همانند Zeynel سرو میشود.
4.دنر کباب
دنر در ترکی به معنای چرخان است که در بسیاری از مناطق مختلف دنیا از جمله ایران به روشهای مختلف طبخ میشود. دنر را معمولاً با گوشت قرمز و یا مرغ بروی ذغال و یا آتش مستقیم درست میکنند. دنر کباب ترکیه یک وعده غذای عالی محسوب میشود که در آنکارا و دیگر شهرهای ترکیه معمولاً بهصورت ساندویچی سرو میشود. رستوران Suha در آنکارا از جمله رستورانهای دنر کباب مشهور در ترکیه است.
5.دلمه
دلمه در زبان ترکی به معنای پرشده است و از مواد مختلف همانند برنج، گوشت و برخی از ادویهجات برای طبخ آن استفاده میشود. البته در برخی از رستورانهای آنکارا به دلیل نزدیک بودن به مدیترانه از آن بهره میگیرند که از جملهی آن میتوان به دلمهی صدف پر (Midye Dolma) اشاره کرد. رستوران Hacibaba بهترین مکان برای خوردن دلمه بهحساب میآید.
6.سوپ عدس
سوپ عدس تقریباً در بسیاری از بخشهای کشور ترکیه میتوان آن را پیدا کرد و از محبوبیت بالایی برخوردار است. در این سوپ از سبزیجات تازه همانند گیشنیز و تکههایی از لیموی تازه اشاره کرد. همچنین با این غذا نان تازه میل میکنند. این سوپ بسیار شبیه سوپهای ایرانی است و در بسیاری از رستورانهای ترکی سرو میشود.
7.مزه
برای خوردن مزه در رستورانهای برتر آنکارا توصیه میشود که از قبل میز رزرو کنید. این غذا از جمله غذاهای دریایی و مشهور ترکی محسوب میشود که رستورانهایی که در تهیهی مزه تبحر دارند، آن را meyhane نام دارند. در کنار این غذا نان تست نیز قرار میدهند و طعم آن در
تور ترکیه گردشگران را شگفتزده میکند.
8.کباب
در شهر آنکارا رستورانهای مختلفی قرار دارد که کباب را به عنوان غذای اصلی در منوی رستوران آن قرار داده میشود. به عنوان نمونه در رستوران Haci Arif Bey در آنکارا شما میتوانید کبابهای لذیذی را میل کنید که طعم آن فراموش نکنید.
9.کوفته
شاید یکی از مشهورترین غذاهای ترکی که در لیست برترین غذاهای بینالمللی قرار دارد، کوفته است که قدمت آن بسیار زیاد است. این غذا دارای بهروشهای مختلف سرو میشود که معمولاً گوشت قرمز، پیاز و برخی ادویهجات از مواد اصلی آن بهحساب میآید. شما میتوانید در آنکارا در رستوران Cicek Lokantasi آن را امتحان کنید.
10.بورک
بورک نوعی خوراک است که از چندین لایه خمیر شیرینی ساخته میشود و طعم آن بهیادماندنی دارد. بورک در سایزها و شکلهای مختلف سر میشود و بسیاری از مردم آنکارا آن را در خانه درست میکنند. معمولاً این غذا در وعدهی صبحانه سرو میشود و از پنیر و گوشت نیز در تهیهی آن استفاده میشود.بسته به زمانی که میخواهید بورک درست کنید، شما میتوانید مواد مورد علاقهی خود خمیر بریزید و آن را در روغن و یا فر بپزید.