کد مطلب: 126031
 
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۲۷
گروهی از پژوهشگران و پزشکان آمریکایی با استفاده از داده های چینی ها موفق شده اند نوعی سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی را طراحی کنند که می تواند هر نوع توده سرطانی را در سریع ترین حالت ممکن شناسایی کند.
 
به گزارش ایران خبر، این سیستم هوشمند می تواند با کمک اسکن بدن، از روشی سریع تر از روشهای معمول برای تشخیص زودهنگام سرطان استفاده کند. در رادیولوژی WAKE در کارولینای شمالی، تقریبا 50 پزشک، پرتوهای اشعه ایکس و دیگر تصاویر را که از یک منبع چینی به دست آورده اند مورد بررسی قرار داده اند تا در عرض چند هفته یک  الگوریتم هوش مصنوعی برای تسریع تشخیص سرطان و بافت های سرطانی پیدا کنند.

این گروه که تحت پروژه ای موسوم به "اینفرویژن" کار می کنند از حدود 4 سال پیش یک مرکز جمع آوری داده ها را در چین راه اندازی کرده اند و بیش از یک میلیون اسکن از بیماران بستری شده در بیمارستان های چین را  برای الگوریتم های خود جمع آوری کرده اند. جمع آوری اطلاعات پزشکی برای شرکت های چینی بسیار ساده تر از همتایان خود در ایالات متحده است، زیرا جمعیت بیماران بیشتر است و مقررات حفظ حریم خصوصی بیماران کمتر است.

بوفنگ دنگ، دانشمند ارشد این پروژه در این خصوص می گوید: "در ایالات متحده، به ویژه برای بیمارستان های دانشگاهی بزرگ، شما باید مراحل اداری و حقوقی متعددی را طی کنید و زمان زیادی را صرف کنید تا به داده های بیماران دسترسی داشته باشید.البته نهادهای چینی هم اقداماتی را برای محافظت از حریم خصوصی بیماران، مانند پرونده های ناشناس در تحقیقات ارائه می دهند، اما آنها قوانین و مقررات زیادی را به پروژه های پژوهشی تحمیل نمی کنند و در نتیجه پژوهش روی داده های چینی بسیاری سریع تر و پرحجم تر خواهد بود."

برای ایجاد این الگوریتم  به خصوص که روی سرطان ریه متمرکز است بیش از 400 هزار اسکن ریه از شرکای چینی مانند مرکز تحقیقاتی پکن و مرکز پزشکی پکن، جمع آوری شده است. ویلیام وی، رادیولوژیست و مدیر ارشد پزشکی  موسسه درمانی وایک، امیدوار است که پزشکان به زودی از فواید این سرویس هوش مصنوعی جدید بهره مند شده و راحت تر تشخیص دهند. او می گوید: "گاهی روند یافتن غده های سرطانی در ریه به شدت سخت و خسته کننده است."

نرم افزار اینفرویژن دقیقا  قصد دارد سرعت کار رادیولوژیست ها را افزایش دهد، این شرکت در حال تلاش برای دریافت تایید FDA برای فروش محصول خود در ایالات متحده است. در عین حال، این گروه در حال افتتاح دفاتری در آلمان و ژاپن هستند.

این موفقیت در دستیابی به داده های چینی ها یک حقیقت مهم را هم آشکار می کند. درواقع نشان می دهد که جمعیت چین و عدم قوانین سختگیرنه دو موهبت اساسی برای پیشرفت چین در حوزه هوش مصنوعی محسوب می شوند. الگوریتم های هوش مصنوعی اغلب نیاز به مقادیر زیادی داده های نمونه دارند و جمعیت عظیم چین و قوانین حفظ حریم خصوصی نسبتا ضعیف به توسعه دهندگان هوش مصنوعی این کشور کمک می کنند تا بیشتر از پژوهشگران ایالات متحده  کار کنند.

البته این بدان معنا نیست که شرکت های چینی همیشه برنده شوند. تصویربرداری پزشکی با کمک  هوش مصنوعی در نهایت به نفع آمریکایی ها ثبت می شود و گاهی تجربه آمریکایی ها از چینی ها سبقت می گیرد. دنگ می گوید که پیش از راه اندازی الگوریتم ها، آنها را  با حدود 2،000 منبع در ایالات متحده برای انطباق آنها با بیماران آمریکایی و تجهیزات تصویربرداری مورد بررسی قرار داده است./ انتخاب

منبع : ایران آنلاین