کد مطلب: 127918
 
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۲۲
این روزها هوش مصنوعی در مشاغل و فعالیت‌های مختلفی از جمله باستان شناسی نفوذ کرده است.
 
به گزارش ایران خبر، هوش مصنوعی امکانی را فراهم می‌کند تا باستان شناسان به شکلی بسیار متفاوت از گذشته به بررسی وضعیت ژن‌ها و کدهای ژنتیکی فسیل‌های باستانی بپردازند.
مطالعات اخیر باستان شناسان از تکنولوژی یادگیری ماشین برای تجزیه و تحلیل هشت مدل پیشرو در ریشه‌های انسانی و تکامل استفاده کرده است و این برنامه نشان می‌دهد که گروهی از نژادهای باستانی که قبلاً ناشناخته بودند در آسیا و اقیانوسیه زندگی می‌کرده‌اند.
نتایج این مطالعه که در نشریه «ارتباطات طبیعت» منتشر شده است، یکی از نخستین نمونه‌هایی است که نشان می‌دهد چگونه هوش مصنوعی می‌تواند به سرنخ‌هایی از ریشه‌های ما کمک کند. دانشمندان می‌توانند با بهره‌گیری از مقادیر وسیعی از اطلاعات ژنتیکی که در استخوان‌های فسیلی موجود است و مقایسه آن با دی .ان‌.ای در انسان‌های مدرن برخی از شکاف‌های تاریخ تکامل گونه انسان را پر کنند.
جوئوم برتانپتیت، متخصص زیست شناسی تکاملی در دانشگاه پومپه فابراس در بارسلونا، می‌گوید: این دقیقاً همان چیزی است که ما سال‌ها انتظارش را داشتیم، یعنی استفاده از متغیرهای علمی برای یافتن پاسخ پرسش‌های فیزیولوژیک.
از سال 2010 تاکنون انواع مختلفی از هوش مصنوعی توسط پژوهشگران برای بررسی وضعیت و ساختار ژن‌های انسانی مورد توجه قرار گرفته‌اند. این هوش مصنوعی موفق شده انواع مختلفی از نسل‌های کمتر شناخته شده را شناسایی کند.

/انتخاب

منبع : ایران آنلاین