براساس این گزارش، ترکیب آجیل شور مخلوط شامل پسته اکبری شور (۱۵ درصد)، مغز بادام درختی شور (۱۵ درصد)، بادام زمینی آستانه (۱۵ درصد)، نخودچی دو آتیشه شور (۱۵ درصد)، تخمه کدو (۱۵ درصد)، تخمه ژاپنی ممتاز (۱۵ درصد) و فندق با پوست شور (۱۰ درصد) است.
آجیل شیرین مخلوط نیز شامل پسته اکبری خام (۱۵ درصد)، مغز بادام درختی خام (۱۵ درصد)، نخودچی دو آتیشه خام (۱۵ درصد)، کشمش سبز پیکانی (۱۵ درصد)، بادام زمینی آستانه (۱۰ درصد)، فندق با پوست خام (۱۰ درصد)، برگ قیسی سکهای (۱۰ درصد) و انجیر (۱۰ درصد) اعلام شده است./ ایلنا