کد مطلب: 132378
 
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۳۴
رئیس سابق سازمان پزشکی قانونی کشور با انتقاد از قانون منع به کارگیری بازنشستگان گفت که در اسلام شایسته گزینی و توانمندی ملاک است.
 

به گزارش ایران خبر، احمد شجاعی در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان پزشکی قانونی در محل این سازمان که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: یک دوره خدمتیِ ما در سازمان به پایان رسید و بعد از سه دوره سه ساله و چند ماهی از سال دهم خدا را شاکرم که فرصتی پیش آمد تا بتوانم دینم را به انقلاب ادا کنم. از رئیس سابق قوه قضائیه که فرصت خدمت را به من دادند تشکر می‌کنم. در این مدت هر چند با مشکلات متعددی مواجه بودیم اما بزرگترین استفاده آشنایی با دوستان بسیار خوبی بود.

رئیس سابق سازمان پزشکی قانونی عنوان کرد: پزشکی قانونی در مقایسه با خیلی جاها و حتی سپاهی که در آن کار کردم تفاوت‌های بسیاری داشت و این ده سال با آرامشی از درون طی شد. در هر صورت در نظام جمهوری اسلامی ایران ما جایگاه و مقام و قدرت نداریم بلکه خدمت و مسئولیت است. اگر کسی از عهده کار پیشنهادی بر می‌آید باید آن را بپذیرد و اگر توانایی آن کار را ندارد پذیرفتن ظلم و خیانت است.

وی بیان کرد: ما باید به سمتی برویم که جایگاه‌ها، جایگاه خدمت باشد و کسانی که نیت خدمت دارند در میدان باقی بمانند. سعی کردیم با این روحیه در هر مقطعی خدمتگذار باشم. با پایان این دوره گفتم آمدنم بنا بر وظیفه و رفتن هم بنا بر وظیفه است. چند روزی پیش در قم دعا کردم آنچه مصلحت است پیش بیاید. به آقای بختیار هم گفتم شما خودتان بر اساس مصلحت تصمیم بگیرید. من سرباز انقلاب هستم. هیچ چیزی در این کشور ماندگار نیست.

شجاعی خاطرنشان کرد: ۲۵ سال پیش که از مقام معظم رهبری درجه دریافت کردم خواستم برایم دعا کنند درجه معنوی ما افزایش پیدا کند. روز گذشته عده‌ای برای مسئولیتی پیش ما آمدند گفتم آن مسئولیت شبانه روزی وقت لازم داشت. خوشحال هستم که جایگزین من فردی مؤمن، بسیجی و آماده کار است و یقین دارم ایشان سازمان را بهتر از من اداره خواهد کرد. این جوان فعال سابقه خدمت در سازمان را دارد. من هم در خدمت هستم هر کاری در توان است انجام دهم و دریغ نمی‌کنم.

رئیس سابق سازمان پزشکی قانونی با بیان اینکه به عقیده من در اسلام چیزی به اسم جوان گرایی نداریم بلکه شایسته گزینی و توانمندی ملاک است، گفت: باید کسی مشورت کند و نظر بدهد که توانایی داشته باشد. در مورد قانون منع به کارگیری بازنشستگان قانون خرج من بازنشسته کرده است و هر جا صلاح دید باید از تجربه من استفاده کند.

وی در خصوص عملکرد سازمان پزشکی قانونی در زمان مدیریت خود افزود: در قسمت چارت سازمانی توانستیم پست‌ها را به ۷۳۵۱ پست ارتقا بدهیم و افزایش ۵۰ درصدی پزشکان را داشتیم. البته تعداد زیادی هم از سازمان خارج شدند. مجوزهای ۱۰۰ پزشک، ۲۰ متخصص صادر شد. طرح اختصاصی فوق العاده خاص را به تصویب رساندیم. ما در میان کارکنان رسمی بالاترین پرداختی‌ها را داشتیم چون رقم‌ها محرمانه است نمی‌گوییم. مدتی آقای سراج به ما گیر دادند. گفته شد فیش رئیس را ببینید. ۶۵۵ نیروی رسمی و پیمانی به کار گرفته شد. با ستاد معراج برای شهدای مدافع حرم اقداماتی انجام شد. تأسیس ۲۳ شهرستان برای بررسی وضعیت جرم از دیگر اقدامات ما بود. همچنین در کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌ها موفق به کاهش زمان شدیم. بانک هویت ژنتیک را راه اندازی کردیم. ۹۰ هزار نمونه بیولوژیک مجرمین تحت پوشش بانک گرفته شده است.

شجاعی با بیان اینکه سازمان پزشکی قانونی در بسیاری از بحران‌ها در کمترین زمان کارهای خود را مانند حادثه منا و سیل و.. انجام داده است، تاکید کرد: بیش از ۹۰۰ سمینار باز آموزی در این سازمان انجام شد. رشد ۷۴۷ درصدی اعتبار بودجه‌های عمرانی سازمان، ۴۱ ساختمان برای تأسیس سازمان پزشکی قانونی از دیگر موفقیت‌های این سازمان است. بدون هیچ پولی ساختمان ۱۰ طبقه‌ای را در خیابان طالقانی معاوضه کردیم که ارزش ۳۰ میلیاردی دارد. در حوزه بین الملل سازمان پزشکی کشورهای در حال توسعه اقداماتی انجام داد و آموزش‌هایی ارائه شد. موفق به اخذ مجوز دائمی برای مرکز تحقیقاتی خود شدیم. ۳۵۰ مقاله با اپلیکیشن مرکز تحقیقات تهیه کردیم. برای رفع موضوعات فقهی یک مرکز فقهی در قم تأسیس کردیم. «پزشک متعهد» را راه اندازی کردیم که تمامی استان‌ها در این حوزه فعال شد. همچنین توانستیم رتبه سازمان را ارتقا بدهیم. در این مدت اسم سازمان در جامعه مطرح شد و در همه حوزه‌ها نقش دارد و خوراک کار تحقیقاتی است. من شاگرد آقای رئیسی هستم و از هیچ تلاشی برای کمک به ایشان دریغ نمی‌کنم.

منبع : خبرگزاری ايسنا