کد مطلب: 140400
 
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۲۲
دماوند- رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان این که ۷۰ درصد مدارس کشور ایمن سازی شده اند، گفت: در سال جاری کلیه مدارس خشتی و گلی کشور جمه آوری می شوند.
 

به گزارش ایران خبر، مهراله رخشانی مهر صبح سه شنبه در مراسم افتتاح هنرستان «زینبیه» دماوند که با حضور، اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهور، محسن حاجی‌میرزایی، وزیر آموزش و پرورش، انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران ، قاسم میرزایی نیکو، نماینده مردم شهرستان های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، طی سخنانی گفت: آموزش و پرورش در فرهنگ دینی ما جایگاه ویژه ای دارد.

وی گفت: اندیشمندان آموزش و پرورش را زیربنای توسعه می دانند، یکی از استراتژی های ویژه توسعه این است، که به سراغ مدارس برویم.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اضافه کرد: در مهرماه سال گذشته حدود ۷ هزار کلاس درس آماده و تحویل شد و باعث افتخار است، امروز با حمایت خیرین میانگین سرانه آموزشی به ۵.۲۱ افزایش یافته است.

رخشانی مهر با بیان این که در سال ۸۲ فقط ۳۰ درصد مدارس کشور ایمن بوده است، گفت: امروز بیش از ۷۰ درصد مدارس کشور ایمن سازی شده است و طی سال ۹۸ کلیه مدارس خشتی و گلی کشور جمع اوری خواهد شد.

وی اضافه کرد: از ابتدای سال ۹۸ تاکنون بیش از ۴۸۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه برای استانداردسازی سیستم گرمایشی و جمع اوری بخاری های نفتی تخصیص داده شده است، گفت: جشن جمع اوری های نفتی در مدارسی که دارای زیرساخت گاز شهری هستند، هم زمان با شروع فصل سرما در استان اردبیل برگزار می شود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: سال گذشته ۱۱ استان کشور زیر خط میانگین فضای آموزشی بود، اما امسال استان کردستان به بالای خط میانگین سرانه فضای آموزشی رسیده و ۲ استان گیلان و گلستان نیز به زودی به بالای این خط میانگین خواهد رسید.

رخشانی مهر توجه دولت و نظام به مدرسه سازی را مناسب توصیف کرد و گفت: البته کماکان ۳۰ درصد فضاهای آموزشی کشور که عموما در استان های تهران، خراسان رضوی، گیلان، خوزستان و سیستان و بلوچستان قرار دارند، نیازهای حمایت ویژه هستند.

وی افزود: فاصله استان های تهران، البرز، سیستان و بلوچستان و آذربایجان غربی با خط میانگین سرانه آموزشی زیاد است و کاهش این فاصله جز با توجه ویژه دولت و خیرین مدرسه ساز میسر نمی شود، در حال حاضر ۲۶ هزار کلاس درس نیمه تمام از محل اعتبار دولتی و ۱۴ هزار کلاس درس نیمه تمام از محل پروژه های مشارکتی نیمه تمام در کشور وجود دارد، که در صورت تکمیل آن ها ۷.۵ میلیون متر مربع به فضاهای آموزشی افزوده می شود.

منبع : خبرگزاری مهر