کد مطلب: 143683
 
تاریخ انتشار : شنبه ۷ دی ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۴۹
ایسنا/همدان
 
به گزارش ایران خبر، سیدمرتضی بختیاری در نشست صمیمی با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان، فرماندار ملایر، نمایندگان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی و پرسنل و مددجویان کمیته امداد ملایر، افزود: کار در این حوزه برای ما، عبادت و افتخار است. این یک سنگر است که بزرگان دینی ما بر آن تأکید دارند و خداوند به ما توفیق خدمت در آن را داده است. باید قدر این ایام که در سنگر خدمت به مردم هستیم را بدانیم و تا می توانیم به مردم خدمت کنیم چرا که در آخرت باید جوابگوی جایگاه هایی که داشته ایم، باشیم.

وی با بیان اینکه در بین مددجویان ما از برادران اهل سنت و یا مسیحیان نیز وجود دارد که آنها نیز مورد احترام و تکریم قرار می گیرند و برای ما فرقی با دیگر افراد تحت پوشش ندارند، تصریح کرد: در جامعه اسلامی پیوند برادری و اخوت باید به ‌گونه‌ای حاکم شود که اگر فردی به سختی و مشقت افتاد همه جامعه برای حل مشکل او حرکت کنند.

بختیاری با بیان اینکه مرکز نیکوکاری با رویکرد مسجدمحوری در استان همدان راه اندازی شده است، خاطرنشان کرد: نخستین مرکز نیکوکاری کشور در این حوزه و در دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان راه اندازی شد که در نوع خود در کشور بی نظیر است.

وی با اشاره به اینکه فرماندار ملایر تلاش دارد تا اشتغال شهرستان بالا رود و طرح های مناسبی را نیز برای این حوزه مد نظر قرار داده است، گفت: ۲۰۰ طرح در ۲۰۰ روستا با محوریت افراد تحت پوشش کمیته امداد از کارهای ارزشمندی است که با مدیریت فرماندار ملایر درحال انجام است.

بختیاری با بیان اینکه هر جا که اندیشه های نورانی مردم و بسیج وارد شود همه گره های ناگشودنی باز می شود، یادآور شد: برگزاری نمازهای جماعت در مجموعه کمیته امداد کشور به گونه‌ای است که توانستیم در اجلاس نماز به عنوان دستگاه برتر معرفی شویم.

فرماندار ویژه ملایر نیز در جمع خانواده کمیته امداد گفت: در هفته دولت، دِه‌گردشی ها و دیدار با خانواده تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) صورت گرفت که جزء کارهای اثربخش و ماندگار این نهاد انقلابی بوده است.

قدرت الله ولدی با بیان اینکه خانه های روستایی که توسط کمیته امداد به بهره برداری رسیده از خانه های با کیفیت بالا و بدون نقص است، افزود: در سیل ابتدای سال ۹۸ کمترین خسارات وارد شده به خانه هایی بود که توسط این نهاد ساخته و در اختیار مددجویان قرار گرفته شده بود.

وی با اشاره به اینکه کار در حوزه کمیته امداد لذت بخش و شیرین است و به طور قطع مورد رضایت الهی نیز قرار می گیرد، ادامه داد: یکی از طرح هایی که در شهرستان در حال اجراست، ۲۰۰ طرح در ۲۰۰ روستا نامگذاری شده که بیش از ۵۵۰ طرح را شامل می شود.

ولدی با بیان اینکه بخش زیادی از این طرح ها، توسط افرادی که تحت پوشش دستگاه‌های حمایتی هستند، انجام شده و باعث افزایش اشتغال در روستاها می شود، گفت: این در حالیست که سهمیه اشتغال شهرستان و بر اساس آنچه در سامانه ثبت شده در هفت ماهه سال ۹۸ تکمیل شده است.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز افزایش مستمری‌های خانواده‌های تحت پوشش کمیته ‏امداد امام(ره) را از اولویت‌های جدی و همیشگی مجلس دهم عنوان و بیان کرد: با حضور در ‏کمیسیون تلفیق بودجه ۹۹ و در کنار سایر حوزه‌ها این موضوع مورد توجه جدی است.‏

محمد کاظمی نهاد مردمی کمیته امداد امام (ره) را از ماندگارترین یادگارهای امام خمینی (ره)توصیف کرد که توانسته است با ارائه کارنامه‌ای موفق، از رنج و آلام جامعه بکاهد و با حمایت از مددجویان و خانواده‌های کم‌درآمد، از بسیاری از مشکلات جلوگیری کند.

کاظمی حرکت در مسیر خدمت‌رسانی در استان و به ویژه در شهرستان را پرشتاب دانست و این دستاورد را نتیجه همراهی و همدلی تمامی کارگزاران عنوان و از نقش محوری امام جمعه ملایر در ایجاد وحدت بین مسئولان قدردانی کرد.

در ادامه دیگر نماینده ملایر در مجلس خدمات کمیته امداد را در طول ۴۰ سال انقلاب اسلامی یک پدیده و بی نظیر دانست که با انجام اقدامات ماندگار و اثرگذار توانسته از آلام و رنج های مددجویان و خانواده های کم درآمد بکاهد.

حجت الاسلام احد آزادیخواه افزایش سه برابری پرداختی به خانواده های زیر پوشش این نهاد در برنامه بلندمدت ششم توسعه را اقدام مهم مجلس دهم در حمایت از این قشر جامعه برشمرد.

منبع : خبرگزاری ايسنا