با مشاركت معاونت علمي و فن‌آوري رئيس جمهوري به انجام رسيد؛

امضاي تفاهم‌نامه مشاركت در حوزه حمل و نقل پيشرفته با شركت تام

کد مطلب: 146556
 
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۰۰
تفاهم‌نامه مشاركت در تعاملات علمي و فن‌آورانه در حوزه حمل و نقل پيشرفته با حضور معاون علمي و فن‌آوري رئيس جمهوري، در شركت تام ايران‌خودرو به امضا رسيد.
 
به گزارش ایران خبر، سورنا ستاري در نشست امضاي اين تفاهم نامه، با تاكيد بر لزوم مشاركت تام با استارتاپ‌هاي موفق، خاطرنشان كرد: شركت تام مي‌تواند پلت‌فرم تام‌اسكادا را با مشاركت ايده‌هاي نو در اين استارتاپ‌ها پيش ببرد و ما نيز حاضر هستيم اين مشاركت و حلقه اتصال را ايجاد كنيم تا بهتر بتوان از اين محصول مهندسي در صنايع استفاده كرد.
وي افزود: هم اكنون پتانسيل‌هاي خيلي بزرگي در حوزه‌هايي مثل كاهش مصرف برق و حامل‌هاي انرژي، هوشمندسازي مديريت ساختمان‌ها، موتورخانه‌ها و كنترل گل‌خانه‌ها وجود دارد و تام مي‌تواند به عنوان پلتفرم دانشي عمل كرده و با سرمايه‌گذاري در استارت آپ‌هاي پيشرو در اختيار قرار دادن زيرساخت‌هاي دانشي خود مانند TAM SCADA به ايشان، هدايت‌گر حركت‌هاي اقتصادي متنوع در پروژه هاي هوشمندسازي اين‌چنيني باشد.
مديرعامل گروه صنعتي ايران‌خودرو نيز با بيان اين‌كه تام نه فقط براي ايران‌خودرو كه براي كشور يك سرمايه محسوب مي‌شود، گفت: بايد بتوانيم از ظرفيت‌هاي اين شركت به بهترين نحو بهره ببريم و ايده استفاده از تكنوسنتر در گروه صنعتي نيز در راستاي استفاده از بازوان اجرايي قوي مثل تام است.
مظفر اعواني مديرعامل شركت تام نيز با بيان اين كه تام جزو شركت‌هاي همواره سود ده گروه صنعتي بوده است، خاطرنشان كرد: هم‌اكنون يكي از بزرگ‌ترين پروژه‌هاي بزرگ IoT را تام در ايران‌خودرو اجرا كرده كه در حوزه هوشمندسازي حامل‌هاي انرژي بوده است . اكنون اين امكان وجود دارد كه از پتانسيل‌هاي دانش‌بنياني تام ، به عنوان يك مركز نوآوري هوشمندسازي بهره برد.
وي افزود: تام همچنين مي‌تواند در حوزه ارايه خدمات اينترنتي تاكسي‌راني و تعمير و نگهداري به صورت پايلوت به ارايه خدمات بپردازد.
در حاشيه نشست اين تفاهم نامه كه منوچهر منطقي دبير ستاد توسعه فن‌آوري‌هاي حوزه فضايي و حمل و نقل پيشرفته و نايب رئيس هيات مديره ايران خودرو، اعضاي هيات مديره شركت تام ايران‌خودرو نيز حضور داشتند، شركت تام آمادگي خود را در حوزه‌هاي جمع‌آوري، مانيتورينگ، تحليل داده‌ها و كنترل فرآيندهاي توليد، طراحي و اجراي خطوط توليد رباتيك  هوشمند، سيستم‌هاي رديابي در خطوط توليد، تعريف شبكه اتصال هوشمند و اپليكيشن‌هاي كاربردي حوزه خودرو و نوسازي و ارتقاي سطح اتوماسيون كارخانه‌ها با هدف افزايش كيفيت و بهره‌وري اعلام كرد.