کد مطلب: 149468
 
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۴۰
سخنگوی دولت گفت: ما با فاصله گذاری هوشمند و اقدامات دیگری که انجام دادیم، شاهد کاهش مرگ و میر و افزایش بیماریابی هستیم.
 

به گزارش ایران خبر، علی ربیعی سخنگوی دولت پیش از ظهر امروز (دوشنبه) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در روز یکشنبه در ادامه جلسات متناوب ستاد مقابله با کرونا که این بار با حضور رهبر انقلاب برگزار شد، آخرین شرایط و روندها را برسی کردیم.

وی گفت: خدمت مردم عزیز بگویم که بی تردید مطمئن باشند که دولت با تمامی توان در این روزها به حفظ زندگی و معیشت مردم و حفظ جان مردم اهتمام داشته‌ است.

سخنگوی دولت افزود: شرایط پیچیده ای است و حتما قابل درک است برای مردم. ما در شرایط بد اقتصادی دنیا و شرایط تحریمی، باید از جان مردم هم در مقابل بیماری و هم در مقابل بیکاری حفاظت کنیم. مردم مطمئن باشند که تمامی ارکان دولت شبانه رو پای کار هستند و برای این نقطه عطف تلاش می‌کنند.

ربیعی عنوان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد با رعایت فاصله گذاری هوشمند و اقدامات دیگر، خوشبختانه شاهد کاهش مرگ و میر ولی متاسفانه افزایش بیماران که ناشی از افزایش بیماریابی است، مواجه هستیم. دو منحنی در کشور داریم که یکی رو به بالا و دیگری با شیب ملایم در حال کاهش است.

وی تصریح کرد: کیس های سرپایی در حال افزایش هستند که این موضوع ناشی از برنامه بیماریابی فعال وزارت بهداشت با همکاری سایر نهادها و ارگان‌ها بوده است.

سخنگوی دولت اظهار داشت: ما توانسته‌ایم به مرز ۳۰ هزار تست در روز برسیم و برنامه داریم تا به عدد یک و نیم میلیون تست برسیم تا بتوانیم برنامه غربالگری خود را تمام کنیم.

ربیعی ادامه داد: قبلا هم گفته بودم که ۸۳ درصد مردم در حال رعایت فاصله گذاری هستند. در کنار رعایت فاصله گذاری هوشمند، افزایش تولید ماسک، مواد ضدعفونی کننده و تجهیزات بیمارستانی که به کمک کارگران محقق شد، در کنار برنامه غربالگری فعال و همچنین تلاش کادر درمان عوامل موفقیت ما بودند. ما باید این عوامل موفقیت را همچنان حفظ کنیم.

وی گفت: ما باید برگشت به کار را با فاصله گذاری مناسب آغاز کنیم. این عوامل موفقیت قطعا رمز موفقیت ما در مسیر گذار از آثار ناشی از کرونا خواهد بود.

سخنگوی دولت افزود: با توجه به شرایط اقتصاد و بهداشتی پنج سناریوی محتمل پیش‌رو داشتیم. ما باید میان آزاد کردن رفتارها که مرگ بیشتر را ناشی می‌شد و یا قرنطینه کامل انتخاب می کردیم.

ربیعی عنوان کرد: یک سناریو نیز سناریوی بدون مداخله بود که اساسا ما آن را دنبال نکردیم و برخی کشورها هم که دنبال کردند، بعدا آن را تغییر دادند. سناریوی مداخله کم، مداخله متوسط و یا سخت گیری حداکثری با همان قرنطینه کامل نیز دیگر سناریوهای فرا روی ما بود.

وی تصریح کرد: اگر سناروی اول را انتخاب می‌کردیم، ۱۱۱ هزار نفر ناشی از آن فوت می‌کردند، در صورت انتخاب سناریوی دوم ۳۳ هزار نفر، سناریو سوم ۱۸ هزار، سناریوی چهارم ۱۱ هزار و در در مورد سناریوی پنجم میزان کمتری جام خود را از دست می‌دادند.

ادامه دارد...

منبع : خبرگزاری مهر