کد مطلب: 154616
 
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۲۷
در طول صنعت خودروسازی متر و معیارهای متفاوتی برای سنجش موفقیت خودروها تعریف شده است.
 
به گزارش ایران خبر، در طول صنعت خودروسازی متر و معیارهای متفاوتی برای سنجش موفقیت خودروها تعریف شده است. سریع‌ترین خودروهای جهان، گران‌قیمت‌ترین خودروهای جهان، ایمن‌ترین خودروهای جهان یا کم‌مصرف‌ترین خودروهای جهان، همگی از «ترین‌های» این صنعت هستند. عده‌ای هم بهترین خودروهای جهان را برندگان انواع مسابقات اتومبیل‌رانی می‌دانند، اما شاید موفق‌ترین خودروهای جهان پرفروش‌ترین‌های آن‌ها باشند. چرا که پرفروش‌ترین خودروی تاریخ در جهان بدون شک بیشترین ارزش را برای خرید داشته است.
یک خودرو برای اینکه بتواند به پرفروش‌ترین ماشین تاریخ صنعت خودروسازی تبدیل شود باید توجهات زیادی را به خود جلب کرده و مشخصات فنی، امکانات رفاهی به روز و سواری رضایت بخشی را در اختیار خریداران خود قرار داده باشد. در کنار اینها، قیمت مناسبش امکان خرید آن را برای اقشار متوسط و کم‌درآمدتر جامعه فراهم کرده باشد. نکته مهم دیگر این است که پرفروش‌ترین خودروی جهان باید در دسترس همه باشد و مخصوص قشر خاصی نباشد.
در ادامه این مطلب نگاهی داریم به پرفروش‌ترین خودروهای تاریخ ؛ خودروهایی که تواستند در سطح جهانی بدرخشند و ارزش خرید بالایشان را به همگان اثبات کنند. در ادامه دلایل موفقیت و محبوبیت این خودروها را بررسی خواهیم کرد.
پرفروش‌ترین خودروهای تاریخ؛ خودروهایی برای تمام فصول
اگر از انتها به فهرست پرفروش‌ترین ماشین‌های تاریخ نگاه کنیم مزدا ۳۲۳، اپل آسترا، اولدزموبیل کاتلس، رنو کلیو، فورد فوکوس، فولکس واگن پولو، کرایسلر تاو اند کانتری، ب‌ام‌و سری۳، شورلت ایمپالا و فورد فیستا در رده بیستم تا یازدهم این لیست قرار می‌گیرند. این فهرست مدتی قبل توسط مجله‌ی Wall Street Cheat Sheet تهیه شد. 
با این حال، باید بگوییم که ۱۰ خودروی پرفروش تاریخ، ماشین‌های جذاب‌تری هستند. ماشین‌هایی که از دل یک قرن تاریخ این صنعت بیرون آمده‌اند.
۱۰- فولکس واگن پاسات؛ یک خودروی خانوادگی
این خودرو که در کشور ما نیز محبوبیت بسیاری دارد، در سال ۱۹۷۳ متولد شد. از این خودرو تاکنون ۱۶میلیون دستگاه در ۷ نسل به فروش رسیده است.
پاسات یک سدان خانوادگی تمام‌عیار است با ویژگی‌هایی نسبتا لوکس و البته قیمت مناسب. بنابراین همواره مورد توجه بسیاری قرار گرفته است.
آخرین نسل آن که در سال ۲۰۱۸ به جهان معرفی شد همچنان محبوبیت و مقبولیت لازم را دارد و در بین سدان‌های پرفروش جهان است. قیمت نسخه‌ی ۲۰۲۰ نسل هفتم پاسات در آمریکا ۲۲ هزار و ۹۹۵ دلار است. 
شما هم می‌توانید با ورود به بخش آگهی‌های خودروی سایت دیوار، از قیمت خرید و فروش فولکس پاسات مطلع شوید.
۹- فورد مدل T؛ پیشکسوت میان پرفروش‌ترین خودروهای تاریخ
این خودرو که اولین خودروی تولید انبوه جهان نیز است، در ۱۹۰۸ در دیترویت دیده به جهان گشود. فورد مدل T حاصل فکر و سیاست اقتصادی هنری فورد بود که قصد داشت خودرویی اقتصادی در تیراژ بالا برای عامه‌ی مردم تولید کند.
فورد مدل T که تنها ۲۰ سال روی خط تولید قرار داشت ۱۶.۵ میلیون نسخه فروش کرد و همین رقم او را حتی بعد از ۸۶ سال از توقف خط تولیدش در رتبه‌ی نهم پرفروش‌ترین ماشین تاریخ قرار داد. قیمت مناسب در برابر کیفیت و امکانات خوب و در عین حال تولید انبوه در برابر رقبا عوامل موفقیت فورد مدل T بودند که باعث شدند این خودرو وارد فهرست پرفروش‌ترین خودروهای تاریخ شود.
۸- هوندا آکورد؛ اولین خودروی ژاپنی تولید شده در آمریکا
این محبوب جهانی، در طول ۴۴ سال تولید همواره یکی از پرفروش‌های دنیا بوده است. آکورد که اولین خودروی ژاپنی تولید شده در آمریکا نیز است از سال ۱۹۸۹ در بین پرفروش‌ترین سدان‌های این کشور قرار دارد.
بارزترین ویژگی این خودروی خانوادگی شهری، امنیت و سواری خوب و راحت است. تاکنون ۱۸ میلیون نسخه از آکورد به فروش رفته است. نسخه‌ی ۲۰۲۰ نسل دهم آکورد به قیمت پایه‌ی ۲۴هزار دلار در آمریکا معامله می‌شود. 
آکورد در ایران هم بسیار محبوب و خوشنام بوده است. شما می‌توانید برای خرید هوندا آکورد و اطلاع از قیمت آن به سایت دیوار مراجعه کنید.
۷- فورد اسکورت؛ یک کامپکت جذاب آمریکایی
فورد اسکورت یکی دیگر از فوردهای موجود در فهرست پرفروش‌ترین ماشین‌های تاریخ است. خط تولید این خودروی آمریکایی از ۱۹۶۸ آغاز به کار کرد.
اسکورت در فاصله‌ی ۱۹۶۸ تا ۱۹۸۱ تنها در اروپا خرید و فروش می‌شد و پس از آن پا به آمریکا هم گذاشت. خط تولید آن در ۲۰۰۴ برای همیشه در آمریکا متوقف شد و تا ۲۰۱۵ در کشورهایی مانند اسپانیا و چین ادامه یافت.
فورد اسکورت کامپکت سایز کوچک جذابی بود که با خصوصیات فنی خوب و قیمت مناسبش مورد توجه علاقه‌مندان به خودروهای کوچک قرار گرفت. از فورد اسکورت ۱۸ میلیون نسخه فروش رفته است.
۶- هوندا سیویک؛ همچنان محبوب
اولین نسل از این محبوب ژاپنی در ۱۹۷۲ به جهان معرفی شد. سیویک نیز به دنبال  آکورد پا را از مرز‌های ژاپن فراتر گذاشت و صاحب خط تولیدی در آمریکا شد. تا کنون ۱۸.۵ میلیون دستگاه از این خودرو در ده نسلی که از آن تولید شده به فروش رفته است.
سیویک اولین کامپک هوندا بود که در ابتدا بین کامپکت‌های کوچک شهری قرار می‌گرفت و سپس با افزایش سایز به کامپکت‌های بزرگ پیوست. محبوبیت این خودرو در طراحی متفاوت، استهلاک پایین، کیفیت فنی خوب و قیمت مناسب خلاصه می‌شود.
سیویک همچنان از محبوب‌ترین‌های آمریکا و جهان است و نسخه‌ی ۲۰۲۰ نسل دهم آن از ۱۹ هزار و ۷۵۰ دلار آغاز می‌شود. شما هم می‌توانید آگهی‌های مرتبط با خرید و فروش هوندا سیویک را در دیوار مشاهده کنید.
۵- لادا واز؛ یک پرفروش ناشناخته
لادا واز شاید ناشناخته شده‌ترین خودرو لیست پرفروش‌ترین خودروهای تاریخ باشد. اما این خودروی ناشناخته توانست در فاصله ۱۸ سال تولید به آمار فروش ۱۹.۵ میلیون نسخه دست یابد.
لادا واز محصول کمپانی AvtoVAZ در شوروی سابق است که به دلیل نبود رقیب در این کشور توانست به فروش خوبی دست یابد. تولید لادا واز با فروپاشی شوروی در روسیه متوقف شد، اما تا چندی پیش خط تولیدش در کشور مصر همچنان دایر بود. 
۴- فولکس واگن بیتل؛ خودرویی که می‌شناسیم
این خودرو شاید علاوه بر قرار گرفتن در لیست پرفروش‌ترین ماشین‌های تاریخ، در بین قدیمی‌ترین و ماندگارترین نام خودروهای تاریخ هم باشد. فولکس واگن بیتل، در ۱۹۳۸ برای اولین بار تولید شد.
بیتل آن روزها تنها خودرویی مورد قبول و باب سلیقه‌ی دیکتاتور هیتلر بود. اما سرنوشت این قورباغه‌ای محبوب زیباتر از تولدش پیش رفت و در ۱۹۶۰ به دلیل چهره‌ی خاصش مورد توجه انجمن‌ها فرهنگی قرار گرفت.
بیتل که شاید تنها نقطه‌ی روشن کارنامه‌ی هیتلر باشد تا ۱۹۷۴با یک چهره‌ی ثابت اما مشخصات فنی متفاوت تولید شد. در ۱۹۹۴ خط تولید نسخه‌ی جدید آن به نام نیو بیتل شروع به کار کرد و تا ۲۰۰۴ فعال بود. فولکس بیتل که از همان ابتدا به عنوان محصولی اقتصادی برای خرید عموم مردم آلمان تولید شد همواره به دلیل چهره‌ی جذاب، قیمت مناسب و عملکرد رضایت‌بخش‌ مورد توجه بوده و توانست در دو دوره‌ی تولیدش ۲۳.۵ میلیون نسخه فروش داشته باشد. 
اگر قصد خرید فولکس بیتل را دارید می‌توانید آگهی‌های مرتبط با این خودرو را در سایت دیوار مشاهده کنید.
۳- فولکس واگن گلف؛ یک هاچ‌بک پرفروش و اقتصادی
باز هم گلف و یک محصول جذاب و اقتصادی. گلف که نقش جایگزین بیتل را برعهده داشت، به خوبی توانست فقدان آن را پر کند و به خودرویی محبوب و پرفروش تبدیل شود تا جایی که توانست به یکی از پرفروش‌ترین خودروهای تاریخ تبدیل شود.
این هاچ‌بک جذاب تاکنون در ۷ نسل عرضه شده است که حاصل فروش آن‌ها نزدیک به ۳۰ میلیون نسخه است. آخرین نسل از آن در ۲۰۱۳ به جهان معرفی شد. گلف که همواره در لیست بهترین خودروهای جهان بوده، از نظر کارشناسان به دلیل خصوصیات فنی خوب و قیمت مناسب و کیفیت ساخت مورد توجه قرار گرفته است. 
با مراجعه به بخش خودروی سایت دیوار می‌توانید از قیمت خرید فولکس گلف مطلع شوید.
۲- فورد سری F؛ تنها وانت موجود بین پرفروش‌ها
این خودرو که در سال ۱۹۴۸ پا به عرصه‌ی صنعت خودروسازی گذاشت، از اولین خودروها در کلاس و فرم بدنه‌ی محبوب آمریکاییان یعنی وانت فول ساز بود. این پیکاپ جذاب که تنها وانت موجود در لیست پرفروش‌ترین خودروهای جهان است تا کنون در ۱۳ نسل تولید شده و توانسته آمار فروش ۴۰میلیون نسخه را به نام خود ثبت کند.
قدرت موتور و توان خروجی بالای فورد سری F، در کنار بدنه‌ی بزرگ و کاربردی‌اش از دلایل محبوبیت و فروش بالای آن محسوب می‌شوند. نسخه‌ی ۲۰۲۰ این خودرو قوی‌ترین پیکاپ جهان شناخته شده که البته هنوز در بازار عرضه نشده است. 
۱ – تویوتا کرولا؛ پرفروش‌ترین خودروی تاریخ
کرولا از محصولات قدیمی و همواره پرطرفدار تویوتای محبوب بوده است. حدس وجود یکی از محصولات تویوتا در این لیست چندان دور از انتظار نیست. چرا که تویوتا همواره چند مدل خودروی کاربردی و اقتصادی را در بین تولیدات خود دارد و کرولا پرفروش‌ترین آن‌ها است.
اولین کرولا در ۱۹۶۶ به فروش رسید و تا کنون از ۱۱نسل تولید شده‌ی آن ۴۵ میلیون نسخه فروخته شده است. آخرین نسل آن که در ۲۰۱۷ معرفی شد همچنان در بازار رقابتی موفق عمل می‌کند و تویوتا و طرفدارانش را شگفت‌زده می‌سازد. نسخه‌ی ۲۰۲۰ نسل یازدهم این سدان اقتصادی که از امکانات مناسبی هم برخوردار است ۳۲هزار و ۵۳۲ دلار است. 
خرید و فروش تویوتا کرولا در ایران نیز مانند سایر نقاط جهان بازار داغی داشته است. شما می‌توانید آگهی‌های مرتبط با این خودرو را هم در دیوار مشاهده کنید.
فهرست پرفروش‌ترین خودروهای تاریخ؛ در انتظار یک اتفاق تازه
با بررسی دقیق این لیست درمی‌یابیم عواملی چون، کیفیت تولید و مونتاژ، استهلاک پایین، مشخصات فنی خوب، امکانات مناسب و به روز در کنار قیمت نه‌چندان بالا در کنار هم می‌توانند موجب فروش بالای یک خودرو شوند.
نبود هریک از این فاکتورها می‌تواند یک خودروی موفق را از گردونه‌ی رقابت حذف نماید. البته گاهی برخی خودروها مانند لادا واز و پیکان یا پراید نیز تبدیل به پرفروش‌ترین‌ها می‌شوند که تنها عامل موفقیت‌شان نبود بازار رقابتی است.
بنابراین وجود رقابت نزدیک در صنعت خودروسازی می‌تواند مهمترین انگیزه‌ی تولیدکنندگان این صنعت برای ارائه‌ی بهترین‌ها با مناسب‌ترین قیمت باشد.
به نظر شما در چند سال آینده شاهد ورود مدل‌های جدیدی به این فهرست خواهیم بود؟ یا روند تولید خودروسازان جهان به شکلی شده که دیگر نمی‌توان مانند گذشته انتظار چنین موفقیت‌هایی را انتظار داشت؟ نظرات و دیدگاه‌هایتان را از طریق بخش دیدگاه‌ها با ما و خوانندگان بلاگ دیوار در میان بگذارید.