کد مطلب: 156881
 
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۴۱
ایسنا/خراسان رضوی
 
به گزارش ایران خبر، به نقل از نیوز، انتظار می‌رود، آزمایش‌های بالینی ایمنی واکسن کووید-۱۹ برای زنان باردار و کودکان خردسال در ژانویه آغاز شود. زنان باردار تاکنون در هیچ آزمایش بالینی واکسن کووید-۱۹ شرکت نکردند و این مورد به این معنی است که زنان باردار تا زمانی که اطلاعات ایمنی بیشتری جمع‌آوری نشود، قادر به دریافت واکسن نیستند. 

آرن هال از مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) گفت: پزشکان احتمال خطر و عوارض واکسن برای زنان بارداری که مبتلابه کووید -۱۹ هستند را یافته‌اند. وی درجلسه کمیته مشاوره واکسن‌های سازمان غذا و داروی ایالات‌متحده (FDA) و محصولات بیولوژیکی مرتبط گفت: «نشانه های اولیه حاکی از این است که ابتلا به کرونا ممکن است خطر بیشتری برای زایمان زودرس ایجاد کند».

بر اساس اعلام آکادمی اطفال آمریکا، آزمایش کووید-۱۹ بیش از یک‌میلیون و ۴۰۰ هزار کودک از زمان ابتلا به بیماری همه‌گیر مثبت شده است. درحالی‌که کودکان در بیشتر موارد با موفقیت با ویروس مقابله کردند اما آنان نیز بخشی از آزمایش‌های جدید واکسن کووید-۱۹ خواهند بود.

دکتر مارک سویر اظهار کرد: «بیشتر کودکان به کووید-۱۹ شدید مبتلا نمی‌شوند، بنابراین مجبور نیستیم آنان را در بیمارستان بستری کنیم، اما می‌توانند عفونت را منتقل کنند به همین دلیل مهم است که اگر کودکان شما علائم تنفسی دارند، در خانه بمانند زیرا ممکن است مبتلابه کووید-۱۹ باشند و شما باید مراقب باشید آن را به دیگران منتقل نکنند.»

سویر که متخصص بیماری‌های عفونی کودکان در بیمارستان کودکان رادی (Rady) است، همچنین در بخش ایمنی واکسن کووید-۱۹ فعالیت دارد، توضیح داد که کودکان نیز مستعد بروز علائم تنفسی مشابه بزرگسالان هستند.

دکتر سویر گفت: « والدین می‌توانند مانع از جمع شدن بچه‌ها در گروه‌های بزرگ شوند و درواقع باید سعی کنیم خانواده را در گروه‌های بزرگ دورهم جمع نکنیم زیرا به‌وضوح شاهد افزایش موارد ابتلا به کووید-۱۹ در سراسر کشور هستیم.».

درحالی‌که اعلام شده است، بیش از یک‌میلیون کودک به ویروس آلوده‌شده‌اند، کارشناسان فکر می‌کنند که این تعداد بسیار بیشتر از میزان اعلام شده است، زیرا این بیماری اغلب در کودکان خفیف  و ممکن است قابل‌شناسایی نباشد. به همین دلیل است که دکتر سویر مردم را تشویق می‌کند که از ماسک استفاده کنند.

وی تاکید کرد: «این ویروس مدام به ما یادآوری می‌کند که اگر از ماسک صورت استفاده نکنیم، همان‌طور که اکنون مشاهده می‌کنیم تعداد مبتلایان بیشتری خواهیم داشت  و احتمالا حداقل تا زمان دریافت واکسنی که بتواند به ما در مقابله با این بیماری همه‌گیر کمک کند، استفاده از ماسک ادامه خواهد یافت».

شرکت‌های فایزر و بیوان‌تک (Pfizer BioNTech) به اولین تولیدکننده واکسن کووید-۱۹ تبدیل شدند و آزمایش واکسن کرونا بر روی کودکان را در ماه سپتامبر آغاز کردند، اما هنوز اطلاعاتی در مورد تاثیرات واکسن در کودکان و نوجوانان زیر ۱۶ سال وجود ندارد. البته سایر شرکت‌های تولیدکننده واکسن مانند مدرنا (Moderna) نیز آزمایش‌ واکسن خود بر روی کودکان و نوجوانان را برنامه‌ریزی می‌کنند.

منبع : خبرگزاری ايسنا