کد مطلب: 157748
 
تاریخ انتشار : جمعه ۱۹ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۳۰
مرکز ارزیابی و تحقیقات بیولوژیک سازمان غذا و داروی ایالات متحده اعلام کرد: افرادی که به صدف خوراکی آلرژی دارند لازم نیست از تزریق واکسن کووید-۱۹ خودداری کنند.
 

به گزارش ایران خبر، مدیر مرکز ارزیابی و تحقیقات بیولوژیک سازمان غذا و داروی ایالات متحده گفت: آلرژی به صدف خوراکی لزوما مانعی در تزریق واکسن کووید-۱۹ نیست.

دکتر "پیتر مارکز" با بیان اینکه آلرژی به صدف خوراکی دلیلی برای خودداری از واکسیناسیون نیست، به افراد توصیه کرد پیش از اقدام به تزریق واکسن کرونا پزشک را از سابقه آلرژی خود مطلع سازند.

وی گفت: در حال حاضر افراد مسئول تزریق واکسن برای مقابله با واکنش های آلرژیک آماده هستند و تنها لازم است این موضوع به آنان اطلاع داده شود تا احتیاط بیشتری داشته باشند.

به گزارش ایران خبر، به نقل از شبکه خبری سی ان ان، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرده بود که در میان ۱.۹ میلیون نفری که در گروه اول واکسن کروناویروس را تزریق کرده اند، تنها در ۲۹ مورد واکنش آلرژیک شدید مشاهده شده است.

منبع : خبرگزاری ايسنا