کد مطلب: 161968
 
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۰۴
شهردار تهران گفت: در سال ۴۸، ۶۵ و ۹۵ سیل‌های عظیمی در تهران داشتیم و این امر نشان می‌دهد که تهران هر ۲۰ سال یک بار یک سیل شدید را تجربه می‌کند که نیاز به آمادگی در برابر آن دارد.
 

به گزارش ایران خبر، پیروز حناچی در مراسم آغاز عملیات اجرایی بهره برداری از دو پروژه مدیریت سیلاب در غرب تهران گفت: در شهر تهران ۷۵۰ رشته قنات داشتیم که حال حاضر حدود ۱۵۰ رشته از آن باقی مانده است.

وی با بیان اینکه سیل و زلزله همواره جزو یکی از خطرات شهر تهران بوده است، عنوان کرد: در سال ۴۸، ۶۵ و ۹۵ سیل‌های عظیمی در تهران داشتیم و این امر نشان می‌دهد که تهران هر ۲۰ سال یک بار یک سیل شدید را تجربه می‌کند و ما باید برای آن آمادگی داشته باشیم.

شهردار تهران ابراز داشت: تلاش کردیم این آمادگی را با توسعه جنگل کاری، توسعه آبخیزداری، لایروبی و غیره ایجاد کنیم. در مناطق ۲۱، ۲۲ و ۵ خدمات زیر بنایی متناسب با توسعه بخش‌های مسکونی مورد توجه قرار نگرفته بودند که با این پروژه بهبود خواهند یافت.

حناچی افزود: سال ۹۸ تقریباً تمامی کشور درگیر سیل بود و تهران نیز همین شرایط را داشت که تا مرز بستن جاده کرج رفتیم و در همان شرایط اکیپ‌های امدادی ما در شهرهای دیگر بودند که دوران پر خطری را پشت سر گذاشتیم.

وی تصریح کرد: این پروژه‌ها در معرض دید نیستند اما در شهر بسیار تأثیر گذار هستند.

وی با تصحیح سخنان محسن هاشمی رئیس شورای شهر درباره میانگین سن مدیران شهری عنوان کرد: میانگین سنی مدیران شهری تهران حدود ۵۰ است.

وی در خصوص اقدامات انجام شده برای مدیریت سیلاب تصریح کرد: در زمینه اقدامات زیر بنایی حدود ۷۰۰ کیلومتر مسیر اصلی جمع آوری سیلاب داریم که ۵۳۰ کیلومتر آن اجرا شده است. طبق برنامه باید سالانه ۶ کیلومتر از این برنامه اجرا شود که طی سه سال گذشته سالانه ۸ کیلومتر ساخته شده اما مناطق ۲۱، ۲۲ و ۵ از برنامه عقب هستند.

شهردار تهران یادآور شد: در سال ۹۷ بودجه مدیریت سیلاب ۵۰ میلیارد تومان بود و سال ۱۴۰۰، ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای مدیریت سیلاب در نظر گرفتیم. در برنامه شناسایی نقاط سیلاب تهران نیز ۳۸ نقطه مستعد آب گرفتگی بودند که تلاش شده تا تا با ساخت شبکه مدیریت سیلاب این مشکل رفع شود.

حناچی ابراز داشت: برای رسیدن به چشم‌انداز برای تهران، باید برنامه‌های ما در راستای این برنامه باشد. نمی‌توان در چشم‌انداز، شهر انسان محور را هدف قرار داد اما به توسعه مسیرهای بزرگراهی شهر بیشتر توجه کرد.

وی تاکید کرد: تا پایان این دوره نیز بازسازی میدان توپخانه، بازسازی ساختمان بلدیه و بازسازی کوچه پشت ساختمان شهرداری انجام خواهد شد.

منبع : خبرگزاری مهر