کد مطلب: 75901
 
تاریخ انتشار : جمعه ۱۹ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۳۸
سناتورهای جمهوریخواه و دموکرات کنگره معتقدند در ماه های آینده "سیاست ایرانی" دولت آمریکا شاهد تغییراتی شگرف خواهد بود.
سیاست ایرانی دولت آمریکا تغییرات جدی می کند
 
به گزارش ایران خبر، طبق گفته واشنگتن تایمز دیروز سنای آمریکا میزبان جلسه ای بود که در آن گزینه های سیاست خارجی دولت جدید آمریکا در قبال ایران به بحث و بررسی گذاشته شد.

در این جلسه چهره های سرشناسی از سناتورهای جمهوریخواه و دموکرات حمایت خود را از گزینه های دونالد ترامپ از جمله ژنرال "جیمز ماتیس" برای وزارت دفاع آمریکا اعلام و تاکید کردند که انتظار دارند در ماه های آینده رویکرد تازه و سخت تری از سوی دولت دونالد ترامپ در قبال جمهوری اسلامی ایران شاهد باشند.

حان مک کین سناتور ارشد جمهوریخواه و رییس کمیته نیروهای مسلح سنا که در جریان رقابت های انتخاباتی از ترامپ حمایت نکرده بود، در سخنانی در این جلسه گفت : به درستی نمی داند ترامپ برای مقابله با ایران چه برنامه هایی دارد اما از انتصاب چهره های کلیدی کابینه اش و رویکرد سخت آنها در قبال حکومت ایران بسیار خشنود است.

او در این زمینه به طور خاص به نام جیمز ماتیس اشاره کرد و گفت : این ژنرال آمریکایی به خوبی نسبت به تهدیدات ناشی از جمهوری اسلامی ایران علیه آمریکا و متحدان واشنگتن در منطقه آگاهی دارد.

سناتور "جوزف لیبرمن " دموکرات نیز در این جلسه با اشاره به اینکه در انتخابات اخیر از هیلاری کلینتون حمایت کرده است، تاکید کرد در ماه های پیش رو انتظار می رود با کنگره ای سرسخت در برابر حکومت ایران و نیز دولتی که خواهان رویکرد سخت تر در قبال حکومت ایران است، شاهد تغییراتی شگرف در "سیاست ایرانی" آمریکا باشیم.

"تام ریج" فرماندار سابق پنسیلوانیا و نخستین وزیر امنیت داخلی آمریکا (دولت بوش) نیز در این جلسه گفت: دلایل و امیدهای بسیاری وجود دارد که دولت جدید در آمریکا رویکرد سخت تر و تازه تری در مقابل حکومت مذهبی ایران در پیش بگیرد.من بسیار امیدوارم که چنین اتفاقی بیافتد."

گفتنی است نشست " گزینه های سیاست آمریکا در قبال ایران " با سازماندهی گروهک مجاهدین خلق (منافقین) برگزار شده بود. هدف از این نشست بررسی گزینه های ممکن دولت جدید آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران بود.

گروهک مجاهدین خلق تا سال 2012 در لیست تروریستی وزارت امور خارجه آمریکا بود اما هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه سابق آمریکا در سال 2012 به بهانه اینکه این گروه دیگر دست به اقدامات تروریستی نمی زند ، نام آن را از لیست تروریستی این وزارت خانه خارج کرد.

گروهک مجاهدین خلق در سال های گذشته از لابیست های فعال در کنگره آمریکاست.