۳
 
کد مطلب: 79579
 
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۰۲
این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: نباید حین مصرف ماهی تا حدوداً 2 ساعت بعد از آن، آب خورده شود چرا که مصرف آب می‌تواند منجر به بروز انواع قولنج و زمینه‌ساز انواع فلج‌ها و حتی برخی از انواع سکته‌ها شود.
خوردن آب همراه با ماهی خطرناک است
 
به گزارش ایران خبر، مهرداد میرکریمی درباره مصرف ماهی از دیدگاه طب سنتی اظهار داشت: ماهی از دیدگاه طب سنتی، سرد و تر است اما لازم به ذکر است که ماهی‌هایی که در اقیانوس هستند, میزان گرمی‌شان زیاد است و آنها را بیشتر سفارش می‌کنیم که افراد مصرف کنند.

ماهی تازه‌صیدشده از رودخانه در سردی و گرمی معتدل است
میرکریمی افزود: در برخی از کتب طب سنتی ذکر شده که ماهی‌های تازه‌صیدشده از رودخانه‌های آب شیرین در سردی و گرمی معتدل است.

ماهی تن از دیدگاه طب سنتی دارای طبیعت گرم و خشک است
این متخصص طب سنتی بیان داشت: شاید برای افراد جالب باشد که ماهی تن در کتاب طب سنتی ذکر شده و حتی طبیعت آن را گرم و خشک دانسته‌اند، البته ماهی تن تازه مد‌نظر است و این در حالی است که اگر ماهی تن به‌صورت کنسروشده مصرف شود میزان گرمی و خشکی آن افزایش پیدا کرده ومی‌تواند سودازا باشد و بروز بیماری‌های ناشی از ازدیاد سودا را افزایش دهد.

بهترین حالت استفاده از ماهی بریان‌کردن آن در آتش است
کریمی اضافه کرد: بهترین حالت استفاده از ماهی در کتاب‌های طب سنتی حالت بریان کردن آن در آتش و سرخ کردن همراه با روغن است؛ ماهی یکی از مواد غذایی است که برای افراد گرم‌مزاج مفید است و بهتر است همراه آبغوره و سماق مصرف شود.

وی یادآور شد: استفاده از آب بعد از ماهی فوق العاده مضرّ است و توصیه می‌شود که با فاصله زمانی مناسب، آب نوشیده شود.

طب سنتی خاطرنشان کرد: نباید حین مصرف ماهی تا حدوداً 2 ساعت بعد از آن، آب خورده شود چرا که مصرف آب می‌تواند منجر به بروز انواع قولنج و زمینه‌ساز انواع فلج‌ها و حتی برخی از انواع سکته‌ها شود.
منبع : تسنیم
 
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۳۰ ۰۸:۱۹:۳۳
درسته ممکن است ماهی جان گرفته و شروع به شنا در معده ما نماید.
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۷-۰۷-۰۸ ۱۶:۰۰:۴۲
🤔کاملا صحیح میفرمایید
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۸ ۱۸:۳۹:۵۸
اینکه واضح است ماهی در آب شروع به شنا میکند و ...