کد مطلب: 85611
 
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۳۵
مصرف مکمل ها از طرف هر کسی به شما پیشنهاد می شود، دکتر شما به شما می گوید که بهتر است کلسیم مصرف کنی تا استخوان های قوی داشته باشی، اما اینها تا چه حد درست هستند؟
مواد معدنی که باید با احتیاط مصرف شوند
 
به گزارش ایران خبر، مصرف مکمل ها از طرف هر کسی به شما پیشنهاد می شود، دکتر شما به شما می گوید که بهتر است کلسیم مصرف کنی تا استخوان های قوی داشته باشی، اما اینها تا چه حد درست هستند؟

کلسیم
سال های زیادی پیام های زیادی درمورد فواید کلسیم برای خانم ها به آنها داده می شد. پیام هایی درمورد افزایش سلامت و یا تقویت استخوان ها. این پیام ها ناقص بود. تحقیقات جدید نشان داده است که قرص های کلسیم نمی تواند به استخوان مورد نظر شما برسد و این مواد فقط باعث نرم شدن بافت های شما و آهکی شدن شریان ها می شود که در نهایت می تواند سبب افزایش احتمال بیماری های قلبی و عروقی شود.
به گفته متخصص تغذیه در پورتلند همچنین مصرف قرص های کلسیم برای کسانی که کلیه سنگ ساز دارند می تواند باعث بروز سنگ کلیه شود. شما می توانید کلسیم مورد نظر خود را از منابع غیر لبنی مانند سبزی های برگ سبز، ماهی آزاد، ساردین، لوبیا سفید، بادام و کلم بروکلی به دست آورید.
ویتامین E
زمانی بسیاری از مردم بر این باور بودند که ویتامین ای می تواند سبب کاهش احتمال بیماری های قلبی وعروقی، آلزایمر و آب مروارید و سرطان شود. اما تحقیقات جدید نشان داده است که مصرف روزانه ۴۰۰ واحد از این ویتامین (‌میزان پیشنهادی ۲۲ واحد است) می تواند سبب افزایش احتمال سرطان شود.
تحقیقات دیگری نشان داده که کسانی که به مقدار زیاد از این ویتامین در بلند مدت استفاده می کنند، طول عمر کمتری نسبت به کسانی که استفاده نمی کنند، دارند. البته جای نگرانی نیست، بسیاری از مولتی ویتامین هایی که مصرف می کنیم میزان متعادلی از این ویتامین را در اختیار بدن قرار می دهد. همچنین شما هنوز می توانید برای حفظ نرمی پوست خود از این ویتامین استفاده نمایید.
ید
بسیاری از متخصصان تغذیه درمورد مصرف مکمل های ید پیشنهاد هایی داده اند، اما باید در نظر داشته باشید که این مکمل حتما باید با تجویز پرشک مصرف شود. این ماده مغذی تاثیر زیادی روی غده تیروئید دارد و نقشی کلیدی در تولید این هورمون بازی می کند.
کمبود و یا مازاد این ماده معدنی می تواند باعث به هم ریختگی فعالیت غده تیروئید شده و مشکلاتی اعم از کم کاری تیروئید به وجود آورد. پس این خیلی مهم است که شما زمانی که به این مکمل نیاز ندارید، از آن استفاده نکنید. بهترین راه برای فهمیدن اینکه آیا واقعا به ید نیاز دارید یا نه، انجام آزمایش ادرار است و در صورتی که در آزمایش شما ید به میزان کافی وجود نداشت آن زمان با مشورت پزشک شروع به استفاده از مکمل های ید کنید.
آهن
این ماده معدنی به هموگلوبین ها کمک می کند. هموگلوبین بخشی از خون است که وظیفه اکسیژن رسانی از ریه ها به بدن را بر عهده دارد. پس آهن نقش مهمی در فعالیت های معمول سلول ها ایفا می کند و همچنین برای سنتز برخی هورمون ها نیز لازم است.
با این حال، شما باید زمانی از این مکمل ها استفاده کنید که بدن تان واقعا به آن نیاز داشته باشد و این کمبود توسط آزمایشگاه و پزشک مربوط تایید شده باشد. اگر شما مصرف بی رویه از آهن را در مکمل های غذایی و یا رژیم غذایی خود بیاورید ممکن است سبب آسیب دیدن کبد و دیگر ارگان های بدن شما از قبیل قلب و لوزالمعده شود.
منبع : سلامت