کد مطلب: 86723
 
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۳۱
آخرین مطالعات محققان روشن کرد که افرادی که در رژیم غذایی خود از فیبر بیشتری استفاده می کنند کمتر به بیماری دیابت و بیماری های قلبی مبتلا می شوند .
 
به گزارش ایران خبر،خوردن غذاهایی که دارای لوبیا، عدس و نخود هستند می تواند برای مقابله به دیابت بسیار موثر باشد.
مطالعات انجام شده بر بیش از 3300 بزرگسال در بریتانیا که در معرض ابتلا به بیمارهای قلبی و دیابتی بوده اند نشان داده است  که استفاده از فیبر در منوی غذایی می تواند بسیار با اهمیت باشد . به عبارتی مصرف روزانه 29 گرم فیبر  در مقایسه با وعده غذایی شامل برنج ، نان ، تخم مرغ و سیب زمینی می تواند دیابت و بیماری های قلبی را کاهش دهد .از سوی دیگر استفاده از غذاهایی که سرشار از پروتئین هستند که در خشکبار نیز دیده می شود در کنار مواد غنی از ویتامین بی و مواد معدنی چون کلسیم ، پتاسیم و منیزیم می تواند هم احساس پری و سیری به انسان می دهد  و هم میزان قند خون را به شکل مطلوبی تامین می کند و در حد تعادل قرار می دهد .
پزشکان توصیه می کنند موادی چون لوبیای قرمز و سفید و عدس را می توان پس از پختن روی سالاد ریخت تا غذایی مطلوب بدست آورد و روزانه در منوی غذایی قرار داد .
منبع : ایران آنلاین