کد مطلب: 87314
 
تاریخ انتشار : يکشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۲۱
دانشمندان آمریکایی به این نتیجه دست یافته اند که نباید گوجه را در یخچال نگه داشت.
 
 
به گزارش ایران خبر، دانشمندان آمریکایی با تحقیقات جدیدی که روی سبزیجات انجام داده‌اند ادعا کرده‌اند که نگه داشتن گوجه در یخچال باعث ازبین رفتن مزه آن می‌شود.
این دانشمندان گفتند که گوجه‌هایی که در سرما نگه‌داری می‌شوند ممکن است قرمز و آبدار به نظر برسند اما این نوع گوجه‌ها طعم خاصی ندارند.
دانشمندان آمریکایی اعلام کرده‌اند که هر دمای سرد پایین تر از 12 درجه سانتی گراد به آنزیم‌های مزه گوجه آسیب می‌رسانند و باعث می‌شوند که آن‌ها هنگام مصرف بی‌مزه باشند.