کد مطلب: 88767
 
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۵۱
شمارش معکوس برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری به صدا درآمد؛ 8 روز دیگر مردم ایران پای صندوق‌های رأی خواهند رفت تا به یکی از نامزدهای حاضر در عرصه رقابت‌ها رأی دهند. نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات، تحرک نامزدها و ستادهای تبلیغی را بیشتر کرده است؛ دیروز شماری از هواداران حسن روحانی در ورزشگاه شهید شیرودی گرد هم آمدند و با سر دادن شعارهای حمایتی، خواستار تداوم حضور وی در رأس دستگاه اجرایی کشور شدند.
 

به گزارش ایران خبر،روحانی: نمی‌گذاریم تحریم و فضای امنیتی بازگردد

همایش بزرگ حامیان روحانی روز گذشته در ورزشگاه شهید شیرودی تهران برگزار شد. حسن روحانی نامزد انتخابات ریاست جمهوری با صدایی گرفته در این همایش حاضر شد و ابتدای سخنانش گفت: من با اینکه صدایم خیلی مناسب برای سخنرانی نیست؛ اما به محضر شما آمده‌ام و خدمت شما سلام و خسته نباشید می‌گویم. به گزارش ایسنا، او ادامه داد: امروز ما در یک مقطع بسیار حساس و تاریخی قرار گرفته‌ایم سرنوشت خودمان را در جمعه آینده می‌خواهیم تعیین کنیم و راهی که در سال ۹۲ انتخاب کرده‌ایم و برگزیده‌ایم و اقلیتی در مقابل آن ایستاده‌اند را انتخاب می‌کنیم. امروز همان اقلیت از تحول بیشتر و ادامه این شرایط نگران هستند.
روحانی با بیان اینکه «مردم ما تحت تأثیر شعارهای فریبنده قرار نمی‌گیرند»، تصریح کرد: من از همه مردم ایران می‌خواهم تا برنامه‌ها و کارنامه‌ها را یک بار دیگر مرور کنند. کارنامه چهار ساله دولت یازدهم و کارنامه‌های۳۸ ساله کسان دیگری که در دستگاه‌های دیگر بوده‌اند. آنها بگویند که در ۳۸ سال گذشته چکار کرده‌اند؟ کارنامه ما در چهار سال روشن است. کارنامه کسانی هم که ۱۲ سال در یک منصب بوده‌اند، روشن است. رئیس ‌جمهوری افزود: شما توصیه‌تان در سال اول دولت یازدهم این بود که ۱۶ آذر را آزاد نگذاریم. شما همیشه به دانشگاه به عنوان تهدید نگاه کرده‌اید. شما می‌خواستید جوانان ما در حصر و محاصره و انزوا باشند. شما همان حرف‌‌هایی که در جلسات خصوصی زدید لطفاً به مردم هم آشکارا بگویید. شما مگر هر روز فشار نیاوردید که فضای مجازی بسته شود.  شما مگر هر روز فشار نیاوردید که اشتغال زنان باید متوقف شود.
روحانی تأکید کرد: شما برگردید به بخشنامه‌های جنسیتی خودتان نگاه کنید. شما به احکامی که صادر کرده‌اید، نگاه کنید. کارنامه ما روشن است. ما تبعیض جنسیتی را نمی‌پذیریم. ما ظلم جنسیتی را نمی‌پذیریم. مردم ما راه خود را انتخاب کرده‌اند و از راهی که انتخاب کرده‌اند، برنمی‌گردند. شعار ما روشن است. ما آزادی می‌خواهیم. ما آزادی اجتماعی و سیاسی می‌خواهیم. ما آزادی بیان و تفکر می‌خواهیم. ما آزادی انتخاب و تفریح برای ساعات فراغت می‌خواهیم. ما آزادی برای نوع اشتغال و شغل‌مان می‌خواهیم. ما به دنبال امنیت واقعی و جامعه امن هستیم. ما فضای امنیتی نمی‌خواهیم.او یادآور شد: ما به شما می‌گوییم ما خواهان امنیت واقعی در جامعه با وحدت و اتحاد در کل جامعه هستیم. ما جامعه چند درصدی نمی‌خواهیم. ما ایران صد درصدی هستیم. ما قانون را برای همه دستگاه‌ها می‌خواهیم. ما نهادهای استثنا شده از مالیات نمی‌خواهیم. روحانی تأکید کرد: بعضی از مالیات نام می‌برند. مالیات برای مردم خوب است. ولی شما مالیات ندهید؟ ما آزادی رقابت در اقتصاد می‌خواهیم. شما به دنبال رونق هستید ولی به معدنی که برای شما بود و معدنچیان در آن دفن شدند، سر نزدید. ما به آن خانواده عزیزی که شوهرش در این آوارها باقی ماند و جان داد اما شجاعانه با من سخن گفت، افتخار می‌کنیم. من افتخار می‌کنم به پدری که فرزند مهندسش در این معدن مانده بود ولی برای پیشرفت ایران حرف زد.
او خاطرنشان کرد: ما به دنبال آرامش زنان و مردان هستیم. ما آرامش در خیابان را در پی اخلاق می‌خواهیم. گشت برای ما آرامش ایجاد نمی‌کند. وحدت و اتحاد ملت ایران و همزیستی مسالمت‌آمیز آرامش را می‌سازد. شما دم از اشتغال می‌زنید؟ من از شما می‌پرسم که آیا اشتغال زنان را هم قبول دارید؟ اگر قبول دارید قبل از دولت یازدهم چرا یک اشتغال برای زنان درست نکردید؟ روحانی تأکید کرد: ۸۶۰ هزار خانم را شما بیکار کردید. شما دم از اشتغال می‌زنید ولی من از شما می‌پرسم اشتغال اهل سنت و اقوام مختلف ایران را قبول دارید؟ ما افتخار می‌کنیم در یک استخدام در ماه‌های گذشته ۵۳ درصد زنان ما توانستند قبول شوند و مشغول به کار شوند. ما امروز اشتغال را در سایه فضای مجازی و فناوری ارتباطات برای زنان و مردان مهیا ساخته‌ایم. علت اینکه زنان ما نمی‌توانستند مشغول به کار شوند، این بود که فضای کار ما مردانه بود. امروز ۳۲۰ نفر از مدیران شرکت‌های دانش بنیان از زنان هستند.
او تأکید کرد: ما در پی پیشرفت ایران هستیم. پیشرفت ایران در سایه علم و فناوری و ارتباطات با جهان است. هیچ کشوری با انزوا نتوانسته به پیشرفت ملی دست یابد. ما در ۲۹ اردیبهشت تصمیم خودمان را یکبار دیگر اعلام می‌کنیم. یکبار در سال ۹۲ تصمیم خود را اعلام کردیم و آن اعتدال و اصلاح بود و نه افراط در جامعه. در اسفند ۹۴ تصمیم خود را یکبار دیگر درانتخابات نمایندگان اعلام کردیم و یکبار دیگر در اردیبهشت ۹۶ آن را اعلام خواهیم کرد. روحانی گفت: همه مردم ایران به صورت یک به اضافه ۱۱ در انتخابات شرکت می‌کنند. ما ۱۲ نفره پای صندوق‌های رأی خواهیم رفت. هر مرد و زنی ۱۱ نفر دیگر را پای صندوق‌های آرا دعوت کند. من تردید ندارم ما پیروز مسیر پیشرفت ایران خواهیم بود. ما اجازه نمی‌دهیم آنها که در پی حصر ایران هستند، بر ملت ایران پیروز شوند. ما نمی‌گذاریم دو مرتبه تحریم را به ایران بازگردانید. ما اجازه نمی‌دهیم یک بار دیگر فضای امنیتی را به ایران بازگردانید. دوباره ایران، دوباره اسلام، دوباره اعتدال، دوباره امید. در ابتدای همایش، دختر شهید شیرودی اعلام کرد در انتخابات پیش رو از حسن روحانی حمایت می‌کند. آناهیتا شیرودی تأکید کرد: همچون گذشته پای دولت تدبیر و امید و در کنار روحانی خواهیم ماند و از ایشان حمایت می‌کنیم.
  قالیباف: کناره‌گیری نمی‌کنم
محمدباقر قالیباف در حاشیه سفرش به خرم‌آباد، تأکید کرد قصد کناره‌گیری ندارد. به گزارش فارس، وی با بیان اینکه «من نامزد انتخابات ریاست جمهوری نشدم که کناره‌گیری کنم»، تصریح کرد: با قدرت آمده‌ام که بر دولت ۴ درصدی مهر پایان بزنم. وی با ابراز خوشبینی به پیروزی‌اش در انتخابات گفت: تا آغاز تشکیل دولت مردم زمان زیادی باقی نمانده است و شما ان‌شاءالله نصب کنتور ایجاد 5 میلیون شغل در پایتخت را شاهد خواهید بود که از اولین روز آغاز به کار دولت مردم شروع به کار خواهد کرد. کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری به نماد انتخاباتی خود اشاره کرد و اظهار داشت: ساعت‌های خود را تنظیم کنید ما بر سر قرارمان خواهیم ماند. قالیباف دیروز همچنین با جمعی از علما و ائمه جماعت تهران دیدار کرد. به گزارش ایسنا، وی در این دیدار اظهار کرد: ما در قبال کسی با هر سلیقه و گرایش دین و مذهبی زمانی که در شهر ما است وظیفه داریم رفاه و آسایش او را فراهم کنیم بخصوص محرومان و مستضعفان.
رئیسی به دانشگاه تهران نرفت
اگر چه اعلام شده بود رئیسی دیروز به دانشگاه تهران می‌رود، اما این جلسه لغو شد. ستاد انتخاباتی رئیسی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که سخنرانی روز سه‌شنبه این کاندیدای ریاست جمهوری که قرار بود در دانشگاه تهران برگزار شود، لغو و به زمان دیگری موکول شد. رئیسی یک روز قبل در جمع مردم اهواز حضور یافته بود. او در این جلسه با بیان اینکه وضعیت موجود در شأن جوانان و ملت ایران نیست، گفت: مشکلات را به دولت قبل ارجاع می‌دهند؛ یک بار میان دولت قبلی و دولت فعلی مناظره بگذارید و این همه ما را به دولت قبل حواله ندهید؛ برای ایجاد رشد اقتصادی و رفع مشکلات مردم در تنگناهایی که امروز مردم دغدغه آن را دارند، شعارمان این است که «ما می‌توانیم.» تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: سؤالات مردم در حوزه‌های مختلف بی پاسخ مانده است  و دولت به جای اینکه پاسخ دهد، امروز با طرح مباحثی به ایجاد هراس در دل مردم می‌پردازد؛ دولت به جای پاسخ به سؤالات امروز به ‌دنبال رقیب‌هراسی و ایجاد هراس است که اگر ما نباشیم، مشکل پیش می‌آید.وی افزود: آقایان می‌گویند که با یک قرارداد سایه جنگ را از سر کشور دور کرده‌اند؛ در حالی‌که حضور مردم خوزستان سایه جنگ را از کشور دور کرد. ما معتقدیم انقلابی، احساسی نیست و به منافع کوتاه‌مدت و بلندمدت توجه دارد. وی ادامه داد: متأسفانه فقط به کاسب چسبیده‌اند و از او ارزش افزوده می‌گیرند؛ در حالی‌ که یقه سفیدها مالیاتی پرداخت نمی‌کنند؛ همچنین ما رقم و عدد را می‌فهمیم و وقتی می‌گوییم صنایع پایین‌دستی پتروشیمی امکان تبدیل شدن از 2 میلیون تن به 12 میلیون تن دارد، این همان اشتغالزایی است و شعار نیست.
میرسلیم: چرا طرح عفاف و حجاب اجرا نمی‌شود؟
مصطفی میرسلیم، تنها نامزد اصولگرایان که در هفته‌های گذشته در دانشگاه‌های تهران و سایر استان‌ها حضور داشته است، دیروز به دانشگاه اصفهان رفت. او شامگاه دوشنبه در مسجد جامع کنی میدان هروی حضور یافت و با بیان اینکه قانون امر به ‌معروف و نهی از منکر را نمی‌خواهند اجرا کنند و زیر بارش روند و این زاویه پیدا کردن با اسلام است، تصریح کرد: در شورای عالی انقلاب فرهنگی طرح عفاف و حجاب تصویب‌ شده ولی سؤال اینکه چرا اجرا نمی‌شود؟ نمی‌خواهند اجرا کنند وگرنه از این قانون بهتر چه می‌خواهند. میرسلیم با انتقاد از واردات خودرو از فرانسه گفت: فرانسوی‌ها ما را فقط به ‌عنوان کارگر و بازار مصرف قبول دارند و ابداً حاضر نیستند ما آقایی و سروری داشته باشیم و آن ‌وقت با اینها می‌خواهید معامله کنید؟
جهانگیری: مسائل جوانان  با برخورد حل نمی شود
اسحاق جهانگیری گفت:‌ باید سلایق سیاسی مختلف را به رسمیت بشناسیم چرا که عدم توجه به این موضوع باعث به وجود آمدن ساختارهای سیاسی غیررسمی در کشور می‌شود.
به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری در گفت‌وگوی زنده با شبکه سه ادامه داد: وجود توجه به سلایق گوناگون سیاسی باعث به وجود آمدن ساختارهای غیررسمی در کشور می‌شود. ایران جزو کشورهایی است که دموکراسی دارد و من فکر می‌کنم اینکه جریان‌های سیاسی مختلف در کشور به وجود آید، یکی از پیشفرض‌های توسعه است.
وی افزود:‌ البته این گروه‌ها و افراد نباید از خطوط قرمز مورد تأیید نظام فراتر بروند. همچنین گروه دیگری که در انتخابات رأی نیاورد، همچنان باید در مسائل کشور تأثیرگذار باشد. هر جریان سیاسی که بر سر کار بیاید، باید از این مدیریت‌ها استفاده کند. وی با تأکید بر این که نمی‌شود مسائل جوانان را با برخوردل حل کرد، گفت:‌  همان طور که رهبر معظم انقلاب درخصوص آسیب‌های اجتماعی به مسئولان سه قوه توصیه داشتند، باید برای آسیب‌های اجتماعی برنامه‌ریزی علمی داشت. جهانگیری با بیان اینکه «مجموعه تصمیماتی که ما برای خانه اولی‌ها گرفتیم به آنها کمک می‌کند که مشکل مسکن‌شان حل شود» اظهار داشت: امروز ۶۰ هزار نفر برای وام مسکن در بانک مسکن نام‌نویسی کردند و همچنین دولت طرحی را برای مسکن روستایی و کمک به ساخت‌وساز آن داشته است و در کنارش به بهبودسازی بافت‌های فرسوده توجه شده تا اگر جوانانی در این بافت‌ها زندگی می‌کنند، برایشان امتیاز ویژه‌ای در نظر گرفته شود که آنان بتوانند مسکن خود را در جایی که می‌خواهند انتخاب و  جابه‌جا کنند و نیز شرایط مسکن فعلی شان هم بهبود یابد.  نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به فشارها به دولت برای فیلتر کردن برخی شبکه‌های ارتباطی گفت: گاهی فشارهایی به دولت آورده می‌شود که برخی شبکه‌‌های اجتماعی فیلتر شود اما فضای مجازی بیش از اینکه تهدید باشد فرصت است و محدودیت را نه مفید و نه کارساز می‌دانیم. دولت نباید به روش‌هایی رو بیاورد که ایجاد محدودیت کند./ روزنامه ایران 

کلمات کلیدی

روحانی و رییسی

چه کسی مالیات نمی دهد ؟

شمارش معکوس برای برگزاری انتخابات

منبع : ایران آنلاین