کد مطلب: 89311
 
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۲:۳۰
سعی شود حتما سحری میل شود، زیرا به فرموده پیامبر (ص) در آن برکت است و نیاز تغذیه‌ای بدن را در طول روز تامین می‌کند و از کاهش قند خون و از بی­‌حوصلگی و خستگی و کاهش یادگیری جلوگیری می‌کند.
ضرورت خوردن سحری در ماه رمضان
 
به گزارش ایران خبر، در هنگام شام و سحری فقط از یک نوع غذا استفاده شود که شامل سه گروه غذایی باشد و در مصرف چند نوع غذا باهم خودداری شود. سعی شود حتما سحری میل شود، زیرا به فرموده پیامبر (ص) در آن برکت است و نیاز تغذیه‌ای بدن را در طول روز تامین می‌کند و از کاهش قند خون و از بی­‌حوصلگی و خستگی و کاهش یادگیری جلوگیری می‌کند. در سحری غذاهای کم حجم مصرف شود، سعی شود غذاهای فیبردار مصرف شود. مصرف سبزیجات و میوه‌جات هنگام سحری و شام بسیار مناسب است و کمک به دفع سموم می‌کند و تشنگی در طول روز را کاهش می‌دهد.
 
در شام و سحر سعی شود از آرد سبوسدار استفاده شود. (نانی که با آرد سبوسدار پخت شده باشد مانند نان سنگک) در سحری از مصرف غذاهایی مثل کوکو سبزی، کوکو سیب‌زمینی، کتلت، گوشت سرخ‌کرده، جوجه‌کباب، ماهی کباب، همچنین غذاهایی که ادویه زیاد دارند خودداری شود زیرا این غذا‌ها موجب تشنگی می‌شوند. از مصرف غذاهای شیرین و چرب مثل زولبیا و بامیه در هنگام افطاری خودداری شود. مصرف غذاهای ساندویچی و سس مایونز نیز ضرر دارد و مناسب نیست. جهت احساس تشنگی کمتر می‌توان در پایان سحری لیموترش استفاده کرد. در شام و سحری از مصرف غذاهای سنگین و سرخ کرده پرهیز شود. بعد از مصرف سحری بلافاصله نخوابید. در هنگام سحری از نوشیدن چای خودداری شود زیرا مضر بوده و دفع آب بدن را زیاد می‌کند و موجب تشنگی می‌شود. 
 
منبع : میزان