کد مطلب: 89573
 
تاریخ انتشار : يکشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۵:۳۰
دانشمندان آمريکايي موفق به شناسايي قسمتي در مغز شده اند که با اختلال عمومي اضطراب در ارتباط بوده و منجر به ايجاد حس ترس از آينده اي نامعلوم مي شود.
منطقه اي از مغز که باعث ترس مي شود
 
به گزارش ایران خبر، ترس از آينده اي نامعلوم و تهديدات بالقوه در آينده، در مرکز درک بهتر اختلالات اضطرابي قرار دارد. محققان کالج داتموث در نيوهمپشاير در تحقيقات خود، موفق به شناسايي منطقه اي از مغز شده اند که با بروز حس ترس ناشي از عدم اطمينان از آينده در ارتباط است.
در اين مطالعه، 61 دانشجو پس از پر کردن پرسشنامه مربوط به توانايي آنها در تحمل رويدادهاي منفي احتمالي در آينده، تحت اسکن MRI قرار گرفتند. تصاوير MRI مورد تجزيه و تحليل قرار گرفته و با نمرات عدم تحمل ترديد در مورد آينده مقايسه شدند.
جاستين کيم، نويسنده ارشد اين مطالعه تأکيد کرد: نتايج تحقيقات ما نشان مي دهد که ارتباطي بين توانايي يک فرد براي مقابله با اين عدم اطمينان و حجم ماده خاکستري در يک منطقه خاص از مغز وجود دارد. براين اساس، حجم جسم مختلط (striatum) به طور قابل توجهي با ترس از آينده اي نامعلوم در ارتباط است.

کيم افزود: افرادي که به سختي قادر به تحمل شرايط ترديد در مورد آينده نامعلوم هستند، جسم مختلط بزرگتري نسبت به سايرين دارند. آنچه در اين بين جالب توجه است، اين است که تنها بخش جسم مختلط مغز در ايجاد اين حس ترس درگير است.
پيش از اين، نقش جسم مختلط در عملکرد حرکتي (motor function) مشخص شده بود. همچنين در مطالعات بر روي حيوانات مشخص شده بود که اين بخش، در پيش بيني دريافت جايزه در قبال يک رفتار خاص، نقش دارد.
اين مطالعه مي تواند به تشخيص به موقع و درماني افرادي که از اختلالات اضطراب رنج مي برند، کمک شاياني کند. بررسي حجم جسم مختلط در مغز نوجوانان و جوانان همچنين، خطر ابتلاي آنها به اختلال اضطراب (OCD) در آينده را پيش بيني مي کند.
نتايج اين مطالعه در ژورنال Emotion انجمن روانشناسي آمريکا (APA) منتشر شد.