کد مطلب: 90440
 
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۰۰
یکی از میوه های مفید و پرخاصیت در فصول گرم سال، زردآلو است که مصرف آن باعث آبرسانی، دریافت ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن می شود.
فواید مهم زردآلو برای روزه داران
 
به گزارش ایران خبر، زردآلو یکی از میوه های خوش طعم از خانواده رزاسه یا گوجه سبز بوده و اندازه این میوه کوچک و در حدود یک و نیم الی دو و نیم سانتی متر است.
زردآلو براساس شواهد تاریخی بومی کشور چین بوده، اما بعد ها از طریق تجارت نهال آن به کشورهای دیگر منتقل شده است.
این میوه کم چرب و حاوی مقدار بالایی قند است، به همین دلیل افراد دیابتی باید در مصرف آن احتیاط کنند.
با وجود تمامی مزایای درمانی زردآلو کارشناسان توصیه می کنند زنان باردار و افراد مبتلا به حساسیت غذایی بویژه حساسیت به سولفیت از این ماده استفاده نکنند.
برای ماندگاری زردآلو تا زمان مصرف در برخی کشور ها به آن سولفید اضافه می کنند که این ماده شیمیایی به تدریج با آهن موجود در میوه و اکسیژن هوا واکنش نشان داده، تبدیل به یک ماده آلرژی زا می شود.

کارشناسان توصیه می کنند افراد زردآلوهای زرد یا نارنجی رنگ مصرف کنند، اگر برروی زردآلو لکه های قرمز وجود داشته باشد می تواند نشانه وجود دی اکسید گوگرد باشد.
مزایای درمانی زردآلو شامل موارد زیر است:
 ۱ – تحقیقات فراوان نشان داده که مصرف زردآلو برای سلامت چشم ها مفید است و می تواند سبب جلوگیری از بروز صدماتی، چون آب مروارید، دژنراسیون ماکولا و پیری چشم شود. مصرف دو یا سه عدد زردآلو در روز می تواند باعث تقویت اعصاب بینایی چشم شود.
 ۲ – زردآلو حاوی مقادیر بالایی از انواع آنتی اکسیدان ها است که برای کمک به بهبود عملکرد طبیعی بدن و از بین بردن رادیکال های آزاد بسیار مفید است.