کد مطلب: 94445
تاریخ انتشار : دوشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۵۰
پژوهشگران اعلام کردند مصرف اسفناج برای سلامت عمومی بدن مفید و در کاهش وزن موثر است.
به گزارش
ایران خبر، پروفسور شارلوت ارلانسون آلبرتسون سرپرست این تحقیقات و همکارانش در دانشگاه لوند در سوئد تصریح کردند: تیلاکوئید روند هضم چربی را کند میکند و این بدین معنی است که دستگاه گوارش زمان بیشتری برای هضم غذا دارد. با ورود غذا به دستگاه گوارشی، هورمون سیری آزاد و به مغز پیام فرستاده میشود. در این حال، مواد غذایی فرآوری شده تنها در بخشهای اولیه دستگاه گوارشی هضم میشوند و از این رو هورمونهای اصلی مرتبط با دستگاه گوارشی نمیتوانند آزاد شوند.
ارلانسون آلبرتسون در بیانیهای در این مورد افزود: «مصرف مواد غذایی فرآوری شده همانند این است که دستگاه گوارشی بیکار مانده باشد.»
از سوی دیگر، برای جدا شدن تیلاکوئید موجود در اسفناج از سلولهای گیاه، اسفناج باید له، تصفیه و اجزای آن تفکیک شود، چرا که بدن نمیتواند اسفناج را در یک مرحله هضم کند.
شرکتکنندگان در این تحقیقات که روزانه یک لیوان عصاره اسفناج مصرف کردند، با کاهش اشتها در طول روز مواجه شدند.
طبق این تحقیقات، میزان هورمون سیری در خون گروهی که اسفناج مصرف میکردند بیشتر و نوسان سطح گلوکز در خون آنها کمتر بود.
این پژوهش ها همچنین نشان می دهد، پروتئین، ویتامینهای آ، ای و کا، آنتیاکسیدانها و بتا کروتین از دیگر مواد موجود در اسفناج هستند که برای سلامت بدن مفیدند.