کد مطلب: 95859
 
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۳۵
سید حسن هاشمی در گردهمایی بزرگ خیرین حامی تکمیل بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان شهریار، ضمن ابراز امیدواری نسبت به تکمیل بیمارستانهای ملارد و شهر قدس تا دو سال آینده، اظهار داشت: متاسفیم که شرایط بهداشتی و درمانی در شهرهای اطراف تهران، مناسب نیست. مردم کشور شاید باور نکنند که در بعضی از شهرستانهای پرجمعیت اطراف مانند شهر قدس، ملارد، قرچک و رباط کریم حتی یک تخت بیمارستانی وجود نداشت و ندارد.
 
به گزارش ایران خبر،وزیر بهداشت گفت: ساخت بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان شهریار در زمان ریاست جمهوری مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی در 18 سال پیش آغاز شد و تا قبل از دولت یازدهم حدود 6 درصد پیشرفت فیزیکی داشت و در دولت یازدهم پیشرفت فیزیکی آن به حدود 40 درصد رسید و سرعت پروژه قابل قبول است و امیدواریم دولت و مردم کمک کنند تا حداکثر ظرف مدت دو سال آینده به بهره برداری برسد.
وزیر بهداشت تصریح کرد: خدا را شکر می کنیم که دکتر روحانی، حوزه سلامت را یکی از اولویت های اصلی خود قرار داد و در قالب طرح تحول سلامت، اقدامات بسیار خوبی در سطح کشور انجام شد و علاوه بر کاهش قابل توجه هزینه های درمانی مردم، دسترسی آنها به خدمات افزایش و زیرساخت های حوزه سلامت نیز گسترش یافت.
هاشمی تاکید کرد: با رای نمایندگان ملت، طرح تحول سلامت در دولت دوازدهم حتما با کیفیت بیشتر و نقایص کمتر ادامه خواهد یافت و امیدواریم از همراهی مردم بهره مند شویم. یکی از افتخارات ما در 4 سال گذشته، همراهی خیرین با حوزه سلامت بود و در ساختار وزارت بهداشت نیز معاونت اجتماعی ایجاد شد زیرا بخش عمده کار ما از مسیر مردم قابل انجام است.
وزیر بهداشت به وجود حس نوع دوستی در بین مردم ایران اشاره کرد و افزود: از گذشته های دور در بین مردم ایران، فرهنگ وقف، نذر و هبه وجود داشته و مردم و خیرین در حوزه سلامت بسیار فعال بودند و اقدام به ساخت و راه اندازی حمام، آب انیار، قنات، درمانگاه و بیمارستان کرده اند.
هاشمی با بیان اینکه زمین یا ساختمان بیش از 300 بیمارستان از حدود 625 بیمارستان کشور، موقوفه است، اضافه کرد: در دولت یازدهم ارقام زیادی از سوی خیرین به حوزه سلامت کمک شد فقط در سال گذشته بیش از 1500 میلیارد تومان به حوزه سلامت کمک کردند که قابل تقدیر است.
وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: انجام کارهای خیر، کمک به دیگران و نوع دوستی بهترین تصمیم زندگی هر فرد است و باید شهامت داشته باشیم که آنچه خدا به ما داده را ببخشیم و اگر مال و دارایی خود را ببخشیم، اطمینان داریم که خدا چندین برابر بیشتر به ما خواهد داد.
هاشمی یادآور شد: لیاقت زیادی می خواهد که انسان در زمان حیات، از آنچه خداوند به او داده که فکر می کنیم امانت است، در مسیر خشنودی خداوند استفاده کند که این به معنی شکر نعمات است و هیچ افتخاری بالاتر از این نیست که انسان بتواند از مال و دارایی خود برای تامین سلامت، رفاه و رفع گرفتاری به دیگران ببخشد.
وزیر بهداشت تصریح کرد: خیرین توانسته اند از خودشان، منافع شخصی و خانوادگی شان عبور کرده و به دیگران فکر کنند البته مقدار مشارکت در امور خیر، به نسبت دفعات و تکرار آنها اهمیت کمتری دارد. آیت الله بهجت می فرمودند که در امور خیر، مبلغ زیاد مهم نیست بلکه تکرار امر خیر مهم است و امور خیر، در زندگی انسان صدقه جاری برای گذشتگان و آیندگان هستند.
هاشمی گفت: انجام کارهای خیر، اعتیاد آور به معنای خوب آن است و این اعتیاد ارزشمند است زیرا فرزندان و اطرافیان انسان می فهمند که این کار، یک اقدام میمون و مبارک است و اگر یک قدم برداشت، خدا چند برابر به او می دهد و لازم است که با هدف ترویج فرهنگ امور خیریه از خیرین، در مجامع عمومی تقدیر شود.
وزیر بهداشت یادآور شد: قطعا دولت از مشارکت خیرین، حمایت می کند و ما 10 برابر میزانی که در این گلریزان برای بیمارستان جمع آوری شود، کمک خواهیم کرد و آرزوی ما این است که مراکز بهداشتی و درمانی در حال ساخت به ویژه مراکز خیرساز، یک روز هم زودتر به بهره برداری برسد.

هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت توزیع خدمات و تکمیل پروژه های در حال ساخت در شهرهای اطراف تهران به منظور کاهش بار شهر تهران، خاطرنشان کرد: در دور اول مسئولیت، تا توانستیم به مناطق مرزی، محروم و حاشیه شهرها رفتیم و 24 هزار تخت بیمارستانی به اندازه بیش از یک چهارم تخت های بیمارستانی تاریخ کشور ایجاد کردیم و حدود 6 هزار واحد بهداشتی ساخته شد و در این دوره تلاش می کنیم به توسعه زیرساخت های حوزه سلامت در کلانشهر تهران و شهرهای اطراف آن کمک کنیم و امیدواریم بتوانیم سرعت تکمیل پروژه های این مناطق را افزایش داده و نگرانی ها را کاهش دهیم.
منبع : ایلنا