کد مطلب: 96184
 
تاریخ انتشار : يکشنبه ۵ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۲۷
برخی از رژیم‌های غذایی گیاهی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهند.
 

به گزارش ایران خبر، براساس گزارشی از دیلی میل رژیم‌های غذایی گیاهی همیشه جزو رژیم‌هایی غذایی سالم محسوب نمی‌شوند و برخی از رژیم‌های گیاهی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهند.


بر اساس نتیجه یک تحقیق که در آمریکا انجام شده است، برخی از رژیم‌های غذایی گیاهی که شامل غلات و حبوبات هستند می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش دهند. محققان بعد از انجام این تحقیق به این نکته اشاره کردند که تمام رژیم‌های غذایی گیاهی سالم و مغذی نیستند.


محققان اطلاعات و داده‌های مربوط به بیش از 200 هزار نفر را در آمریکا مورد بررسی قرار دادند و سعی کردند تا رابطه‌ای بین رژیم غذایی و بیماری‌های قلبی عروقی پیدا کنند.


به‌طورکلی یک رژیم غذایی گیاهی در مقایسه با رژیم غذایی گوشتی رابطه چندانی با ابتلا به بیماری‌های قلبی ندارد، اما زمانی که رژیم غذایی گیاهی مورد بررسی دقیق‌تر قرار گرفت، محققان به نکات جالبی دست پیدا کردند.


احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی برای کسانی که یک رژیم غذایی گیاهی سالم شامل میوه، سبزی‌ها و روغن سالم دارند در مقایسه باکسانی که رژیم گیاهی ناسالم شامل سیب‌زمینی، حبوبات و شیرینی‌ها دارند کمتر است.


در این تحقیق به این نکته نیز اشاره ‌شده است که عوامل دیگری مثل استرس و نوع شغل هم می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش دهند.


توصیه‌های رژیمی برای گیاهخواران نیز همانند دیگر افراد است. گیاهخواران باید یک رژیم غذایی متعادل را در پیش بگیرند. هرروز از میوه‌ها و سبزی‌ها استفاده کنند. شکر، نمک و روغن کمتری استفاده کنند، استفاده از کربوهیدرات را نیز در رژیم غذایی خود بگنجانند.


این تحقیق توسط محققان دانشگاه هاروارد آمریکا انجام شد و بودجه آن را موسسه ملی سلامت آمریکا تأمین کرد. نتایج این تحقیق در یک مجله پزشکی قلبی عروقی در آمریکا به چاپ رسید که دیلی میل گزارش دقیقی از نتیجه این تحقیق ارائه کرد.


دیلی میل در گزارش خود به این موضوع اشاره کرد که استفاده از حبوبات و سیب‌زمینی می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش دهد که این جمله چندان قابل‌اعتماد نیست، بعد از این جمله باید به این موضوع نیز اشاره می‌شد که علاوه بر رژیم غذایی عوامل دیگری نیز وجود دارند که در ابتلا به بیماری قلبی مؤثر هستند.


این تحقیق و مطالعه بر روی کسانی انجام شد که دارای بیماری قلبی و یا سرطان نبودند. اطلاعات مربوط به رژیم غذایی هر دو تا چهار سال با استفاده از یک پرسشنامه مربوط به غذاهای مصرف‌شده توسط شرکت کنندگان جمع¬آوری می‌شد.

منبع : باشگاه خبرنگاران