کد مطلب: 96341
 
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۸ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۵۹
نخست وزیر رژیم صهیونیستی اخیرا به روسیه رفت تا شاید رهبر این کشور را با توهمات خود درباره ایران همراه کند اما مبالغه گویی و حرفهای تکراری اش موثر نیفتاد.
 

به گزارش ایران خبر، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ۲۳ آگوست ۲۰۱۷ به روسیه رفت و در سوچی با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه دیدار کرد این در واقع چندمین سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به روسیه به شمار می رود. یکی از موضوعات این سفر ایران بود. وی در جریان دیدار با پوتین رجزخوانی ها خود را ضد ایران تکرار کرد.

وی مدام در این دیدار از آماده شدن ایران و حزب الله برای حمله به این رژیم سخن گفت و در واقع این نشانه ترس و نگرانی فزاینده نخست وزیر رژیم صهیونیستی از قدرت محور مقاومت و کابوسی است که نتانیاهو و دیگر مسئولان صهیونیست را رها نمی کند.

آنگونه که رسانه های روس درباره این دیدار نوشته اند؛

در مقابل سخنان هیجانی نخست وزیر رژیم صهیونیستی پوتین با خونسردی گفت: ایران، شریک استراتژیک روسیه در منطقه خاورمیانه است.

به نوشته رسانه ها؛ نتانیاهو در این دیدار بیش از حد احساسی و حتی در مواقعی عصبی و تند بوده است. وی در گفت‌وگوهایش با پوتین تصویری را تشریح کرد که جهان در صورت متوقف نکردن ایران، کشوری که مصمم به نابودی اسرائیل است، با آن مواجهه خواهد شد.

نتانیاهو همچنین درباره نقش ایران در سوریه به شدت ابراز نگرانی و ادعا کرد که ایران تحت عنوان برقراری صلح در سوریه در حال توسعه نفوذ خود در خاورمیانه است. وی در ادامه ادعاهای خود گفته است که ایران به  حزب‌الله سلاح می‌دهد و به تدریج در حال جذب لبنان، عراق و یمن در حوزه نفوذش است.

روزنامه روسی پراودا درباره نشست میان پوتین و نتانیاهو نوشته است: زمانی که نتانیاهو با حالت بیقراری در حال تشریح سناریوهای خود در قبال ایران برای پوتین بود، رئیس‌جمهور روسیه با همدردی سر تکان می‌داد و می‌گفت: متاسفانه نمی‌توانیم در اینجا کمکی به شما بکنیم.

روزنامه رای الیوم نیز در این باره نوشت: پوتین به نتانیاهو گفت که ایران همپیمان راهبردی روسیه است و اعصاب نخست وزیر رژیم صهیونیستی را در حد دیوانگی به هم ریخت.

این روزنامه می نویسد: چندی پس از دیدار نتانیاهو و پوتین زوایای آن مشخص شده است و منابعی در مسکو و تل آویو به اختلافات شدید اشاره کرده اند و اینکه پوتین به نتانیاهو اعلام کرده است که ایران متحد استراتژیک و راهبردی ما است و ما از آن چشم پوشی نمی کنیم. نتانیاهو چیزی عایدش نشده است.

رای الیوم به نقل از شیمعون شیفر یکی از تحلیلگران صهیونیست آورده است: کلماتی که میان نتانیاهو و پوتین رد و بدل شده است خارج از عرف بوده و اینکه نتانیاهو بسیار عصبی و بیشتر از آن در حد دیوانگی بوده است.

بثینه شعبان مشاور بشار اسد در مقاله ای در المیادین درباره این دیدار نوشت: «سابقه نداشته است که نخست وزیر رژیم صهیونیستی تا این اندازه آشفته باشد وی درحالی به برگه هایی که در دست داشت نگاه می کند که گویا امید دارد که طوق نجاتی برای وی باشد و این در جریان دیدارش با پوتین رخ داد. این اولین باری است که وی به برگه هایی که در مقابلش است در جریان دیداری رسمی تکیه می کند.

وی می نویسد: در جریان این دیدار پوتین با شک و تردید به حرفهای نتانیاهو و هراس افکنی های مکرر و همیشگی و خسته کننده وی درباره خطر ایران می نگرد. گزارشی که روزنامه پراودا روسیه در ۲۵ آگوست با عنوان کابوس نتانیاهو به حقیقت می پیوندد منتشر کرد در واقع پس از مخالفت پوتین با طرح های خصمانه نتانیاهو بود و پوتین به نتانیاهو گفت که ایران متحد راهبردی روسیه در خاورمیانه است و هنگامی که نتانیاهو در توصیف خطر ایران مبالغه کرد پوتین به وی پاسخ داد که متاسفانه نمی توانیم اینجا به شما کمکی بکنیم.

شعبان بیان کرد:

نتانیاهو در قانع کردن پوتین درباره روایت تکراری و خسته کننده درباره ایران شکست خورد. روزنامه عبری معاریو در ۲۳ اگوست در تفسیر دیدار نتانیاهو و پوتین به انزوای رژیم اسرائیل درعرصه بین المللی اذعان کرد.

مشاور بشار اسد می نویسد: برعکس اهتمامی که خاندان وهابی در منطقه به نتانیاهو می دهند، اوضاع آن در عرصه بین المللی برعکس است. وی در ادامه این سئوال را مطرح می کند که دلیل اقدامات روان پریشانه رژیم صهیونیستی و سفرهای متوالی مسئولان این رژیم به آمریکا و روسیه و هشدار چیست؟ مگر اخیرا چه رخ داده است که واکنش مسئولان این رژیم غاصب را به دنبال دارد؟ آیا نتانیاهو و دیگر مسئولان این رژیم دولت های جهان را با سادگی و احمق بودن شیخ نشین ها فرض می کنند.

شعبان پاسخ می دهد: تحول اساسی که رخ داده است تغییر موازنه قوا در منطقه پس از پیشروی های ارتش سوریه و نیروهای عراقی و محور مقاومت در مناطق مختلف است. آزادسازی موصل و توافق مربوط به مناطق کاهش تنش از جمله تغییراتی است که رژیم صهیونیستی در آن جایی ندارد. هماهنگی و ارتباط آشکار و غیر آشکار میان عراق، سوریه، لبنان و حضور ایران و روسیه در هماهنگی در این جبهه ممتد از ایران تا لبنان و دریای مدیترانه سبب می شود که اوضاع همانند قبل برای رژیم صهیونیستی نباشد. از همین رو است که دشمن صهیونیست به فکر بازنگری در داده های خود باشد.

شعبان نوشت: در واقع پیروزی های نیروهای مقاومت لبنان و ارتش سوریه در القلمون و شکست سریع تروریستهایی که گویا ببر کاغذی بودند و سیطره بر این منطقه جغرافیایی که سوریه را به لبنان متصل می سازد و دور کردن ادوات اسرائیل شامل خائنان و تروریستها از این منطقه است. این عاملی است که مسئولان رژیم صهیونیستی را پریشان کرده و آنها را به اقداماتی دیوانه و عجیب و غریب در برابر دوربین های دنیا سوق داده است.

وی می نویسد: در واقع از دست رفتن مواضعی که تاکنون در دست مزدوران تروریست وابسته به این رژیم بود این رژیم را سخت نگران کرده و این گواهی بر این است که تروریستهای داعش و جبهه النصره و دیگر تروریستها از ادوات و مزدوان این رژیم هستند. دیگر اینکه دستاوردها محور مقاومت در سوریه و عراق به شدت رژیم صهیونیستی را نگران کرده است. نگرانی آن فقط از آنچه در عرصه جغرافیایی که در دست مزدورانش بوده نیست بلکه  مربوط به احتمالات هر نبرد آتی است که با نیروهای محور مقاومت خواهند داشت. به هر اندازه که ارتش این رژیم آموزش دیده باشد این آموزش و تمرین در حد تئوری است اما نیروهای محور مقاومت در عرصه میدانی فعال هستند و سرعت فائق آمدن بر مزدوران این رژیم شگفت انگیز است. کما اینکه هماهنگی میان ایران، عراق، سوریه و لبنان کابوسی است که رژیم صهیونیستی سخت از آن هراس دارد

زیرا قدرت آن بر ایجاد شکاف و تفرقه است و به خوبی مسئولان این رژیم می دانند که انسجام و وحدت عامل تهدید کننده برای این رژیم است همین وحدت سبب غلبه سریع بر مزدوران تل آویو شده است.

مشاور بشار اسد معتقد است: عامل دیگری که نگرانی اسرائیلی ها را ایجاد کرده است بی نتیجه بودن سفرهایشان به آمریکاست زیرا همپیمان تاریخی و راهبردی آنها هم اکنون غرق در اختلافات داخلی و مشکلات با طرفهای بین المللی است و با توجه به این موضوع به روسیه رفت تا دروغ های همیشگی را تکرار کند این درحالی است که صهیونیستها اشغالگر اراضی عربی و قطع کننده درختان و قاتل هستند. صهیونیستها در روسیه با مردی روبرو شدند که برای حرف و تعهداتش احترام قائل است و این مرد در پرونده های خاورمیانه حرف اول را می زند. اما تروریسمی که سوریه، عراق، لیبی و یمن با آن روبرو است و ویرانی تمدن و تاریخ این کشورها و قتل شمار زیادی را منجر شده در واقع تروریسم صهیونیستی است».

شلومو شامیر از تحلیلگران صهیونیست در گفتگویی با معاریو اذعان کرده است که اسرائیل درباره ایران در عرصه بین الملل منزوی است.

وی اذعان کرد: ترامپ نمی تواند در قبال حضور ایران در سوریه کمکی به اسرائیل کند.پوتین هم تمایلی ندارد زیرا از روابط  خوبی با ایران برخوردار است.

اما آنچه درباره سفر نتانیاهو و تحرکات دیگر مسئولان رژیم صهیونیستی می توان گفت این است که این رژیم به شدت از روند تحولات در سوریه نگران است و از همین رو تمام تلاش خود را برای هم برهم زدن توافقات مربوط به مناطق کاهش تنش به کار خواهد بست و بعید نیست که دست به اقدامات جنون آمیز بزند.

شکست تروریستها سخت صهیونیستها را نگران کرده است.

تسلط ارتش سوریه به همراه متحدانش بر مساحت زیادی در سوریه خواب را از چشمان مسئولان رژیم صهیونیستی ربوده است. طرح آمریکا و صهیونیستها و رویاهای آنها برای سرنگون کردن نظام سوریه و تضعیف حزب الله با شکست روبرو شده است.

رژیم صهیونیستی علاوه بر حمایت های زیاد از تروریستها در سوریه به طورمستقیم نیز حملات نظامی به مواضع ارتش سوریه انجام داده است. به هر حال مسئولان رژیم صهیونیستی همانند همیشه تلاش می کنند که وجهه ایران را تخریب و آن را عامل بی ثباتی معرفی کنند.

صهیونیستها بازنده اند زیرا رویای آنها درباره سرنگونی بشار اسد محقق نشده است. صهیونیستها انتظار داشتند که محور مقاومت در جریان بحران سوریه جنگ را ببازد و دمشق به دست تکفیری ها بیافتد اما خواب آنها هرگز تعبیر نشد. تل آویو انتظار داشت که حزب الله ضعیف شود اما امروز شاهد پیروزی های برق آسای رزمندگان حزب الله در ارتفاعات عرسال و القلمون غربی است.

در پایان می توان گفت که محور مقاومت توازن راهبردی ایجاد کرده است که رژیم صهیونیستی را به شدت نگران کرده است.  مسئولان این رژیم به شدت از ورود ارتش سوریه و متحدانش به هر شهری که داعش در آن شهر شکست میخورد مضطرب هستند.

منبع : مهر