موحدی کرمانی در خطبه‌های نماز جمعه:

مقام معظم رهبری راضی نیست دولت تضعیف شود

کد مطلب: 14440
 
تاریخ انتشار : جمعه ۳۱ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۹:۵۲
خطیب نماز جمعه تهران گفت: مقام معظم رهبری از دولت حمایت می‌کنند و این تایید معنایش این است که آقا راضی نیست دولت تضعیف شود.
 
آیت‌الله موحدی کرمانی در خطبه‌های امروز نماز جمعه تهران اظهار کرد: من به آمریکا ، غرب و 1+5 نصیحت می‌کنم که پیشنهاد ایران را بپذیرند چون این یک پیشنهاد برد- برد است که هم به نفع منطقه، هم غرب و هم ایران خواهد بود. و اگر این پیشنهاد را نپذیرند دیگر برد- برد نخواهد بود و به بازی برد- باخت تبدیل می‌شود.

اهم اظهارات موحدی کرمانی در خطبه های نمازجمعه تهران را در ادامه می‌خوانیم:
  • هر زمان که آمریکا در مقابل ایران و انقلاب ایستاد باخت. زمانی‌که از شاه حمایت کردند و شاه فراری شد و مردم ایران به پیروزی رسیدند آمریکا باخت آنها صدام را هم مجهز کردند، اما در نهایت ایران یک وجب از خاک خود را از دست نداد و دبیرکل وقت سازمان ملل هم صدام را مقصر دانست و در اینجا هم آمریکا باخت.
  • آمریکا در عراق به امید ایجاد یک حکومت مطلوب خودش در عراق جنگ به راه انداخت، اما به کوری چشمش در آنجا حکومت اسلامی به وجود آمد. باخت اصلی آمریکا، اسرائیل و همراهانشان این بود که هر روز چهره آن‌ها در جهان منفورتر شد و چهره کثیف خود را بهتر نشان داد تا مردم دنیا این جریان را بهتر بشناسند. به خواست خدا به سویی می‌رویم که این تنفر روز به روز شدید تر شود و شعار مرگ بر آمریکا عالم را فرابگیرد.
  • مقام معظم رهبری از دولت حمایت می‌کنند و این تایید معنایش این است که آقا راضی نیست دولت تضعیف شود. رهبری همیشه همراه با تایید خود می فرمایند که من هر دولتی را تایید می‌کنم، اما این به این معنی نیست که دولت‌ها نقاط ضعف نداشته باشند. معنای حرف مقام معظم رهبری این است که دولت باید دقت کند و نقاط ضعف خود را بشناسد تا درصدد جبران آن‌ها بربیاید. نه اینکه دولت بگوید هرکسی ضعفی دارد و ما هم نقاط ضعفی داریم.
  • یکی از نقاط ضعف دولت را تفسیر غلط از اعتدال است. معنی اعتدال در همه جا نرمش و سازش نیست، بلکه معنای آن این است که محبت به جای خود و برخورد هم به جای خود صورت گیرد. طبق روایتی از امیرالمؤمنین که از پیامبر نقل کرده برای علاج جامعه و برقرارکردن صلاح باید از دو وسیله استفاده کرد. پیامبر هم روی زخم‌ها مرهم می‌گذاشت و هم وسیله ای برای سوزاندن داشت.
  • الان وزیر علوم با صلاحدید مجلس رای اعتماد نیاورده و وزیر جدیدی معرفی خواهد شد. امیدوارم رییس جمهور عنایت کند و حساسیت مجلس را درباره وزیر معزول بداند که چرا این وزیر رای نیاورد و نمایندگان مردم چه نقاط ضعفی را در او دیدند که به او رای ندادند. بهتر است فردی معرفی شود که این نقاط ضعف را نداشته باشد و نقاط قوتش بالا باشد.
  • از دولت محترم تقاضا می‌کنم که به خدماتی که عزیزان رزمنده در جبهه‌ها داشته‌اند و گروه انقلابی و فداکاری که با دادن جان خود شهید شدند یا مجروحیت و معلولیت پیدا کردند توجه کند و از این گروه در حد اعلی تقدیر نماید و مقام‌شان را بالا بداند.
  • من به خاطر انتخاب شعار "تدبیر و امید" توسط دولت تبریک می‌گویم، اما تدبیر یعنی چه؟ امام صادق (ع) در پاسخ به یکی از شاگردانش برای عبودیت، سه عنصر بیان کرد که یکی از آن‌ها تدبیر بود. بنده در مقابل تدبیر الهی نباید از خودش هیچ تدبیری داشته باشد. ما معتقدیم که اسلام برای تمام برنامه‌هایی که در زندگی فردی و اجتماعی انسان را به سعادت می‌رساند تدبیر دارد. از این تدبیر که به عنوان یک شعار خوب مطرح شده باید سلیقه‌های شخصی را کنار گذاشت و فقط تدبیر الهی یعنی آنچه خداوند مقدر و مشخص کرده را برای رسیدن به سعادت اعمال کرد.
  • اسلام درباره بیت‌المال هم تدبیر دارد و این تدبیر را باید از امیرالمومنین یاد بگیریم. چون بیت‌المال برای همه جامعه است و باید به تمام عروق بدن جامعه از صغیر و کبیر و دانه درشت و دانه ریز تزریق شود. مبادا خدایی نکرده قسمت عمده‌ای از بیت‌المال به سوی دانه درشت‌ها سرازیر شود و چیزی برای پابرهنه‌ها باقی نماند.