استفاده از طلا و الماس در خوراکی ها

31 تير 1395 ساعت 17:35

طلا و الماس را فقط در پشت ویترین جواهرفروشی ها نمیتوان دید بلکه امروزه آن ها تزئینی برای خوراکی ها محسوب می شوند.


به گزارش ایران خبر، معاملات طلا فقط به بازارهای دادوستد جهانی محدود نمی‌شود؛ بلکه این  فلز  گرانبها به دستور پخت غذاهای مجلل و لوکس هم وارد شده اند 

 
 سر آشپزها تلاش های فراونی می کنند تا بتوانند غذا و خوراکی هایی ناب و منحصر بفرد  به مشتریان خود ارائه دهند تا زبانزد خاص و عام شوند
 
 در همین رابطه در سراسر دنیا خوراکی‌های خوشمزه و گران قیمت زیادی وجود دارد و بسته به مواد استفاده شده قیمتشان بیشتر می‌شود. اما برخی از غذاها زیورآلاتی مانند طلا، مروارید یا الماس دارند و با آن‌ها تزیین می‌شوند.
 
خاویار کوانترو
 
 این خاویار که از حالت جامد به مایع تبدیل شده در لندن تولید می‌شودو به شکل مروارید‌های درخشان کوچک هستند که هر  تکه‌کوچک آن حاوی  طلای ۲۴ عیار  می باشند.


 لیموناد طلایی
این لیموناد پر از تکه‌های طلای ۲۴ عیار است


برگر ۶۶۶ دلاری
برگر ۶۶۶ دلاری که در نیویورک سیتی تهیه می‌شود، شامل گوشت گاو طلاپیچ، پنیر سوئیسی، سس BBQ، سنگ نمک هیمالیایی، خاویار، قارچ، جگر چرب و گوشت خرچنگ است.


سوپ طلا
سوپی که روی آن سوپ ذرات طلا وجود داشت


نان شیرین ۱۰۰ دلاری
این نان شیرین در نیویوک سیتی پخته می‌شود و انگار ذرات طلا که با دقت زیاد روی آن قرار گرفته‌اند.


دسر شکلاتی Frrrozen Haute
دسر شکلاتی Frrrozen Haute در نیویورک سیتی درست می‌شود و شامل کاکائو و شکلات لوبیائی شکل ۲۶۰۰ دلاری است. این دسر را در ظرفی از جنس طلا سرو می‌کنند و با طلای ۱۸ عیار دور آن را می‌پوشانند. روی دسر نیز ذرات طلا می‌پاشند.




 
 


کد مطلب: 66208

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/gallery/66208/2/استفاده-طلا-الماس-خوراکی

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir