قبیله ای در افغانستان از وقایع کشورشان بی خبرند

24 مهر 1395 ساعت 15:16

قبیله «واخی» در افغانستان از هیچ کدام از وقایع کشورشان اطلاعی ندارند و زندگی روزمره خود را می‌گذرانند.


به گزارش ایران خبر، مردم این قبیله حتی نمی‌دانند که در کشورشان جنگ و خونریزی است. آنها به دور از تمامی امکانات بشر امروز، مانند انسان‌های اولیه تنها به دامپروری و کشاورزی مشغول هستند و از سواد خواندن و نوشتن بی‌بهره‌اند. 

 
اکثر مردم این قبیله تا به حال حتی وارد شهر نشده‌اند و هیچ تعریفی از این واژه در ذهن خود ندارند. آنها حتی نمی‌دانند طالبان کیست و امروز در کشورشان چه می‌گذرد. 
 
این قبیله حتی وقتی دچار بیماری ‌می‌شوند، با برگ‌های گیاهان خودشان را مداوا می‌کنند و از ساده‌ترین امکانات زندگی محروم هستند. 
 
قبیله «واخی» در کوه‌های بداخشان کشور افغانستان که در نزدیکی مرز پاکستان واقع شده است، روزگار را می‌گذرانند.


کد مطلب: 72565

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/gallery/72565/2/قبیله-افغانستان-وقایع-کشورشان-بی-خبرند

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir