راز سلامتی؛
برای کاهش عوارض "آلودگی هوا" چه بخوریم
تسنیم , 12 دی 1396 ساعت 15:52
برخی از خوراکیها خاصیت خنثیکنندگی دارند و با مصرف آنها، مواد سمی موجود در هوا که وارد بدن شده تا حدی از بین میرود؛ در این مطلب به برخی از این خوراکیها اشاره شده است.
به گزارش ایران خبر، کلم، کاهو (سالاد شامل کاهو، هویج رنده شده، روغن زیتون با کمی آب نارنج طبیعی)، کرفس، گوجهفرنگی، جوانه گندم، سیر، پیاز، تره، شوید، جعفری، لیموشیرین، نارنگی، پرتقال، انار شیرین یا کمی مایل به ترشی، انبه، سیب، طالبی، کیوی و ... از جمله این خوراکیها هستند که در هوای آلوده باید در برنامه غذایی روزانه خانوادهها قرار بگیرند.
مصرف غذاهای دریایی، لبنیات، به ویژه شیر و ماست کم چرب و دوغ، تخممرغ، زیتون، جگر، غلات و نانهای سبوسدار (نان سنگک و نان جو) و آجیل (پسته، بادام، فندق و گردو) هم جذب مواد سمی ناشی از استنشاق هوای آلوده در بدن را تا حدود زیادی کاهش میدهند.
این در حالی است که بسیاری از متخصصان طب سنتی مصرف لبنیات کم چرب محلی را مهمترین توصیه برای مقابله با آلودگی هوا عنوان میکنند و بر این باورند افرادی که لبنیات کمتری مصرف میکنند بیشتر دچار عوارض ناشی از تنفس هوای آلوده میشوند؛ نوشیدن آب ولرم کافی هم باعث تقویت کلیهها شده و املاح اضافی و سموم را از بدن دفع میکند.
کد مطلب: 103562
آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/103562/کاهش-عوارض-آلودگی-هوا-بخوریم