زنجبیل گیاهی است که باید با احتیاط مصرف شود چون میتواند در برخی از شرایط خطر آفرین باشد. ما به شما خواهیم گفت چه کسانی نباید زنجبیل بخورند؟
به گزارش
ایران خبر، ریشه
زنجبیل یکی از گیاهان شفابخش طبیعی است و طعم و خواص بالقوه آن برای هزاران سال است که استفاده میشود. با این حال، زنجبیل گیاهی است که باید با احتیاط مصرف شود، چون میتواند در برخی از شرایط خطر آفرین باشد. ما به شما خواهیم گفت: چه کسانی نباید زنجبیل بخورند؟
چه کسانی نباید زنجبیل بخورند؟
مصرف دائمی زنجبیل میتواند با برخی از داروها تداخل داشته باشد. افراد مبتلا به دیابت، افراد مبتلا به فشار خون بالا و افراد مبتلا به اختلالات لخته شدن ممکن است نیاز به استفاده محتاطانه از زنجبیل داشته باشند.
افرادی که داروهای لخته شدن مصرف میکنند
زنجبیل میتوانید موجب
رقیق شدن خون شود، این به این معنی که ممکن است برای افرادی که از داروهای لخته شدن خون استفاده میکنند و از اختلالات
خونریزی رنج میبرند نامناسب باشد.
افرادی که داروهای دیابت مصرف میکنند
زنجبیل به طور طبیعی به پایین آوردن
قند خون تمایل دارد. برای افراد مبتلا به دیابت و افراد مبتلا به پیش
دیابتی که
بیماری خود را تنها از طریق رژیم غذایی کنترل میکنند، ممکن است این خبر خوشی باشد. با این حال، افرادی که داروهایی مثل متفورمین و یا داروهای مشابه استفاده میکنند و یا انسولین برای کنترل قند خون تزریق میکنند باید در مورد تاثیر زنجبیل بر قند خون با پزشک مشورت کنند.
افرادی که داروهای فشار خون مصرف میکنند
برخی از داروهای مورد استفاده برای
کنترل فشار خون بالا، مانند مسدود کنندههای کانال
کلسیم (به عنوان مثال، نورواسک) میتواند با زنجبیل تداخل داشته و منجر به نامنظم شدن
ضربان قلب شوند.
زنجبیل و سنگ کیسه صفرا